Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad citam na dnevnik hr, anonimusi objavili 5 potencijalnih lokacija za nove napade tako sto su presreli neke tajne poruke preko twittera. Jedina prava istina je da "terroristi" komuniciraju preko drustvenih mreza i onemougucavanjem istih na izvjesno vrijeme prekinula bi se komunikacija izmedju celija i poremetila cijela prica terorizma...
radi guza ko meduza :P
Aaa sličica Aerodromska, najbolja :))
Koje skretanje paznje. Sav fokus na Briselu, a napast ce neki sasvim drugi grad, ne daj Boze, ali eto... Nek nam je Bog na pomoci svima.
Cirkus Evropa
Polako, ako se probudi Europa najebali ste vi vehabije.
na slikama 6 i 7 podignute roletne.igraju se glavama.
Kako god da okrenes sve sto se desava na zapadu-oslikava se na nas ovdje.. Tak da bolje da se ne veselimo ovome!!
To je ipak sjediste NATO-a, mora da bude pod kontrolom...
BRUKSELS
ko sarajevo 97... iforci po ulicama
pa vidio sam na RTRS-u...
e ako je na rtrs bilo, onda mora da je tako bilo i nikako drugačije