Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko prodaje oruzje ISISU nego Amerika a Rusi ih bombarduju i sve tako u krug.
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE PO ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe .
Da ponovim jos jednom, ruska govna.
VUKOVAR FRANJI: BIĆE POKOLJA FRANJO: pošaljite faks ! SREBRENICA ALIJI; BIĆE POKOLJA ALIJA: ŠTA ĆU VAM JA ?? Svaka sličnost je NAMJERNA !! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40881/dramatichan_razgovor_uochi_pada_vukovara_jastreb_bit_ce_pokolja_tudjman_posaljite_mi_faks.html
Sad su ostali krivi sto su djikani koljacke zvijeri?
@fantom slobode samo sad pogledaj koga djikanska govna podrzavaju u Siriji i bice ti sve jasno.
Na djecu sam osjetljiv i ovo je za svaku osudu,ali jeste li primjetili da Americko-zidovsko-saudijska propagandna masinerija prikazuje samo djecu koju je Rus unesrecio.Ovo pobunjenici ne rade,ovo ne rade Cifuti u Palestini? Ovo ne rade Ameri kada bombarduju Mosul gdje su zene,starci i djeca kolateralne zrtve?Prosle godine je Americki avion slucajno pogodio djeciju bolnicu,ubio ih na desetine....Ja nisam tu vidio snimak djecijih tijela i vapaj njihovih majki i oceva...Propaganda je cudo!
Аферим за коментар, с тобом се море мухабетит.
Covjece, previse si mal' da bi znao sta se tamo desava!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko
...u geostrateškim igrama velikih, mi mali smo samo statistika. iskusili smo na svojoj koži, 90-ih. samo su smrt, bol i patnja istiniti u ratu.
Ко ти је крив кад не припадаш овдје?! Рат деведесетих, најљепша искуства мог живота.
@VojvodaMujo ...vjerujem da si sve zvjersko u sebi "junački" ispoljio nad nedužnim. mrš.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne razumijem ove "slatke" reklamne spotove prije ovakvih videa
Јао монтаже, Спилберг да позавиди.