Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u slucaju belaja regrutovat ce buca potok i rajlovac tu ih najvise ima :P
ŠUTI!
ljudi mastaju o sveopcem ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ce im ovo posalju 500miliona izbjeglica u USA i kraj rata
Jao majko moja koji KLOC ovde vidi neku snagu....pitaj dijete od 12 godina jel ovo PS4 igrica ili stvarnost.....ko god da je ovo predstavio kao snagu Kineske armije je ba KLOC !!!! Ne kazem da nemaju vojnu silu, ali ovo je ba igrica u HD kvaliteti....samo se nasmijati na ovaj naslov....Cuj poslali poruku SAD....a bogami I to jasnu....KLOC !!
PSIHOLOSKO PROPAGANDNI RAT
Ne skontah koja je ovo igrica.. :)
Koliko ih ima ,lukom i strijelom da se bore,ne moze im niko nista,samo u Kini ima vise Komunista nego muslimana na planeti
Konačno, poruka: "Građani mirno spavajte, čuvaju vas komunisti", postaje realnost.
Ma ovi ce samo jednom pocet kihat i to je to
klix se sje.bao. Da nije ovo slucajno najnoviji Call of Duty XD
Cim ti je potreban crtani film da pokazes vojnu moc, malo je tu moci. Za razliku od Kineza, Amerikanci javno ne iznose kakva su sve sranja za masovno unistavanje proizveli. Kako god bilo, ko god uziva u ovim stvarima nije dobar u glavi.
ovo vise lici na uvod na neku ratnu igricu
Intro za video igricu je "Dramaticni video: Jasna poruka"?
..jes ovo mogu samo u igrici ovako :-D opuhali bi ih ameri gore nego japan...ginulo bi ih opet 1000 za jednog amerikanca!
Uz svu materijalnu tehnicku i logisticku podrsku koju posjeduju kinezi su rame uz rame amerima,od saveznika je dovoljno pomenuti "samo" rusiju i sj. koreju,mentalitet vojnika je slican vietnamcima a sto znaci da je svaki kinez spreman poginuti za svoju drzavu bez razmisljanja,sto kod amera bas i nije slucaj,ni izbliza...da ne spominjemo sitnicu kao sto je broj vojno sposobnih na raspolaganju...nigga please, do not fuck with the chinese ;)
I pored toga svega, kada samo pomislis koliko bi kineskih kamikaza bilo u americi :)
Pa svaki grad ima kinesku cetvrt...i jos da dodam (ako neko sumnja u ekonomsku snagu kine) da najveci dio vanjskog duga SAD-a je prema kinezima 1.3 Biliona dolara ;)
VIDILA ZABA DA SE KONJI KUJU PA I ONA HOCE . NE IGRAJ SE SA AMERIKOM
šta bi kinezima ;)) ruke se znoje a noge se tresu ??? ša bilo ;)) prpa
sto ovi kinezi mastaju bezveze