Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojna hunta..Mubaraka oslobađa, a narod koji se buni ,protestvuje protiv tiranije, doživotno zatvaraju....bolje grob ,nego rob...POBJEDA ILI SMRT
uzasavam se od demokratije u svijetu.
Mubarakov rezim se nastavlja,isto u vrijeme njegove diktature se dijelilo dozivotne dovoljno.Bit ce jos veceg rata vjeruejm,sad pogotovo.
Ovo je isto uradio Gamal Abdel Naser (inace najomiljeniji egipatski predsjednik) nakon sto su pokusali izvrsiti atentat na njega. Poslije Naserove smrti na vlast u Egiptu je dosao Anwar Sadat koji ih je oslobodio da bi već 1981. godine na Sadata izvršili atentat. Poslije Sadata na vlast dolazi Mubarak koji nastavlja voditi politiku Gamala Abdel Nasera. Tako da srž ove politike seže u režim Nasera, a ne Mubaraka.
Koji debilizam, nije demokratija za neke zemlje.
http://www.cestitkeza.com/
što prije provesti izbore u egiptu