Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moram ti kazati da si izgleda jedna vrlo pametna osoba kad si bez ikakvih predrasuda postavio takvo pitanje jer te interesuje da znas. to je vrlo delikatna tema koju ti ne bi mogli objasniti preko ovog portala i na ovakav način jer ovdje ljudi bez ikakvog znanja o islamu sude i najvise oni kojio ne praktikuju islam komentarišu o tome. čim ti niko još ništa nije odgovorio na to znači da niko i ne zna. po islamu ženi je to obaveza ali je razlika u pokrivanju pa čak i od islamske do islamske zemlje. na to su uticali mnogi faktori. istina je da su žene za vrijeme Poslanika nosile kako kažu danas nikabe, burke i td. ali i to ima objašnjenje. kažem ti široka tema da se priča na ovom portalu.
hehehehe baaliya sto talasaju. sve fol fini i moderni evropski muusliimani a svaki bi izgleda da nam zavlada isslaam i serijat. majke vam ga spalim pokvarene dvolicne. dijeli tu drzavu sto prije, necu da mi dijete odrasta sa ovim potencijalnim teerorristima. zamotaj svoju hanumu ni oci ne treba da joj se vide, svakako su ruzne boze ubrani ali to radi kod kuce a ne da izadje na ulicu ili autobus, tramvaj, voz... ako im ti vjerujes vodi ih sve kuci, ja ne vjerujem i tacka.
treba POŠTOVATI PRAVO JEDNE DRŽAVE..A KO TAKO ZAHTIJEVAJU POŠTUJ...A TI ŠTO KAŽEŠ DA SI MUSLIMANKA I DA TO NIGDJE NIJE BILO NAREĐENO OČITO NIŠTA NE ZNAŠ O ISLAMU APRAVIŠ SE PAMETNA, JER SU NAŠE PRANENE NOSILE TO BAŠ OVDJE U bIH PA JE SKINUTA FEREdŽA 1945G.
S.e.r.e.m vam se na portal
Ne pise nigdje, u tome i jeste caka. Niko Francuze ne moze optuziti da osporavaju slobodu vjere, slicno kao sa minaretima u Svajcarskoj. Nije to bezveze smisljeno. Treba vidjeti sta ce sljedece zabraniti.
Hehe, dzaba se sad izvlacis, Kobilicu. Procitaj sto si napisao ranije: \"Boze dragi,ovoj na fotki jos samo kosa fali da izgleda kao madam Smrt!Zamisli horora,sresti je negdje u mraku,pa da ti herc otkaze!Zabrana,nego sta! \" Sto prde ne vrati.
Bez uvrede volio bih da mi neko kaže je li u islamu propisano da žene moraju biti pokrivene skroz. Volio bih da znam.
ja sam muslimanka ali sam za zabranu potpunog prekrivanja lica, to nije islam i nikada nije bilo propisano islamom potpuno prekrivanje lica
Što ovoj umotanoj onaj muškarac ne kaže da gleda suprotno od Ajfelovog tornja, jadna ne zna na koju stranu treba da se okrene.
Kobilicu, junacino, zar se ti bojis muslimana i to zena. Sramoto!!
Sve to u redu ali recimo u Iraku niko ništa ne pita Iračane. Zašto Iračani ne mogu zahtjevati zabranu nošenja oružja za kauboje i ostale strance?
Ne brani niko da nose marame...pa ni nikabe...nego samo potpuno pokrivanje lica...ne vidim sta je nejasno
A brane li i casnim sestrama da nose maramu?
Ajde ne _s_erite... Da li stranca neko pita za mišljenje o točenju i kupovini alkohola u šerijatskoj državi? Pita al u _k_urcu... Da li ga pita o tome da li smije koristiti usluge prostitutke? Da li ga pita o tome da li se smije ljubiti na javnom mjestu sa partnerom? Ne paše ti Francuska? A ti brate ostani u državi iz koje pokušavaš pobjeći u želji za BOLJIM životom...
Ovako su i Svabe pocele.