Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman kad budemo trebali uci u EU, EU vise nece postojati :D
@Jack_Goff Htjeti ce nas kad vise ne bude nikog bilo
@Jack_Goff Hrana, voda, energija...ostalo su špekulacije.
ajd tusk razligu da se hoce raspasti komplet eu ionako je ko rinaka
ovaj poljski šugavac do neki dan srao protiv EU-a,a sad kad je počelo sranje,došlo mu iz guzice u glavu da će bez EU-a Poljska ostati bez desetak milijardi Eura godišnje bezpovratnih subvencija EU...sačekajmo i onog hobita Orbana,šta on veli,i on kasira 6 milijardi bezpovratno godišnje
Za Engleze tek sada predstoji dug i tezak period hitnog razduzenja prema EU..Ovo i nije najpametnija odluka..sad ce na snagu stupiti bolni rezovi..funta je vec u slobodnom padu..a da ne pricamo o tome da englezi kao ostrvsko stanovnistvo vecinu svojih zivotnih namirnica uvoze upravo iz EU..
Eh, sada su sve bivše sovjetske republike na milost i nemilost Putinu pokotovo ako mu vojnu snagu bude morala pokazivati Hilary !. Bankrotirani jug evrope je uvijek takav i bio, i još samo treba iz EU da odu Francuska i Holandija i eto vas u 1936 !! Pljunuta 1936.
Ok, izašli, što bi to trebalo da predstavlja toliki problem, ostavite veze kao i prije što su bile, trgujte sarađujte i idemo dalje, u čemu je problem?
1. desetine milijardi funti manje u budzetu samo od clanarine 2. kao i svaka otocna zemlja, britanija je vazna karika u lancu medjunarodne trgovine, ne samo zbog geo pozicije 3. britanija je velik dio medjunarodnog trzista, znaci eu produkti ce biti podlozni raznim carinama i regulacijama al od Engleske, pa to znaci poskupljenje robe na evropskom trzistu, a samim tim PAD VALUTE, eto sta je problem
pardon, Velike Britanije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kazu poljaci koji hoce samo pare iz EU a da nista ne cine pritom... lijencine velike...
btrw : kaže li se donald tusk ili donald duck
tdzuck ............
ljulja mu se fotelja
Građani Slovenije traže referendum na kojem će seizjasniti za izlazak ili ostanak u EU. Kome ovaj prodani političar baca pršinu u oči.