Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je uvreda reci da te neko mrzi, pogotovo jer je to istina. U Kuranu jasno i glasno pise da se nijedan zemaljski zakon ne treba priznavati i da svaki iskreni vijernik mora strijepiti za Seriatom. A buduci da znamo da velika vecina Arapskog svijeta upravo to i zele mozemo zakljuciti da je upravu.
more slobodno reći "kvaka me mrzi" i nemora se ispričavat' jer je to istina
jucer sam komentarisao ovog .... i bio sam banovan onako demokratski
Jao face!??.....a tek kravata!??
Razgovara fed. premijer Novalic u Japanu sa menadzerom Sony Mobile Communications. Caskaju ljudi u opustenoj atmosferi... Kad je bilo o prioritetima, kaze Japanac: - Prosjecnom Japancu su car i Japan na prvom mjestu. Na drugom je porodica, a mobilna telefonija tek na trecem... - Kod nas u Bosni, veli Novalic, je 'vako: mobilna telefonija je daleko ispred... -Cuj, zadovoljno ce Japanac. Novalic: - Na drugom mjestu nam je brasno. A ulje je tek na trecem.
Ovaj mi nesto previse lici na Musolinija, Musolini je zavrsio kao ker, nadam se da ce tako zavrsiti i ova nakaza.
jasta ce.. Naravno da nece