Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao sam se gdje su stidne dlacice Pamele Anderson. A onda sam vidio Donaldovu kosu i znao sam
@Civotarum Nije on budala, budala si ti moj druže.
Borat ☺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne branim ni jednog Amerikanca, ali sam uvjeren da oni vode prljavu bitku i u Americi kao u svijetu. Rođeni su za to. CIA je svjetsko zlo koje je trebalo svakako uništiti.
Donald boluje od teške psihičke bolesti isto kai i Putin ali kao i mnogi koji se dograbe bogatstva i ufuraju se da su lično oni bogovi.
Ovaj vec izgubio izbore samo nije svjestan. Nikad Amerika nece imati pro-Ruskog predsjednika i nikad nece Rusija imati pro-Americkog predsjednika. Te dvije zemlje se nemogu nikako.
koja retard americka faca
Jedan od predznaka Sudnjeg dana biće i ovaj kad na vlast dođu najgori od nas !
Pa onda je vec trebao davno biti kraj. Hitler, Staljin, oni Japanci iz 2. svjetskog rata, Mao Tse Tung, Pol Pot, oni razni Americki 'ocevi nacije' i predsjednici sto su drzali crnce ko robove i pobili i protjerali Indijance za svoje zemlje na rezervate, onda oni sto su vodili rat u Vietnamu i pobili milione, pa Cheney i Bush u Iraku isto, pa onda razne vehabije, oni ISIS sto rade isto, ubijaju i tjeraju nevin narod, pa Saudijska Arabija, pa razni oni Africki 'lideri' i diktatori, itd.
Pa i kod nas Milosevic, Karadzic, Mladic, to su nasi "Afrikanci" plemenske vodje sto su ubijali i tjerali narod isto tako. I to je samo 20. i 21. vijek, i ima jos kolko hoces svuda po svijetu, Juzna Amerika, Iranci Ajatolah i njihovi radikali. A kad ides unazad, pa Osmanlije, pa Evropa stara Kriscanska, inkvizicija, krstaski ratovi, pa onaj Drakula Rumun, pa kolonijalizam Engleza, Francuza, Belgijanaca po cijelom svijetu. Pa Vikingzi, Germani, Rimljani, pa Dzingis Khan i Aleksandar, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro, Putin možda i nije ubio nikoga u Siriji, al njegova vojska sigurno jeste.
@sr_chavez šta ćemo sa civilima? proglasit ih teroristima?
dabogda mrtav skakao u grobu
Dokazat ce dva plemenita pisara u to makar nema sumnje.
Ova budala je ruski špijun.
@FNM Bernie je dobar al je pitanje dal bi bio pod uticajem industrijskih divova. Upravo zato i ne može da pobijedi, jer nema podršku bandita.Kakva propaganda? Kad si čuo američkog predsjednika da svršava na Rusiju?
Ovaj uhljup ce da pobjedi i onda smo jebali macku mater
Ma ti si bolestan donalde
Tramp pare vec ima tako da se odlucio malo sprdati sa svojima i razotkriti svijetske barabe.
Ma nisu ih rusi ni pipnuli sami sebe gadzali kao sarajlije u ratu.ee. krmak americki
pak-su
Da je glup kao sto ga neki nazivaju ne bi bio milijareder.
Iritator_klitorisa Najveci deo bogatstva je zaradio vlastitim biznisom, kakvo crno nasledje. Procitaj mu biografiju.
Opasna budala. Nešto kao mile kod nas, samo je ovaj globalna opasnost.