Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi novinari stavljaju ovakav naslov bez dokaza.Pa zar nioje zapad finansirao pobunjenike zadnje dvije godine.Američka "demokratija" najviše košta islamski svijet.
Propaganda u punom toku...
Zanimljivo da nigdje nisu prikazali mjesto gdje je navodno pala raketa.
tako, sad je i masama postalo ocito ko placa i ko stoji iza al-dzezire, sram vas i stid bilo!
Propaganda !!!!!!!!!!!! I to islamističko-teroristička financirana od amera s ciljem napada na suverenu zemlju i legitimne demokratske vlasti. Jasno je da je Iran cilj židovima a u konačnici Rusija jer OČITO je da američka ekonomija kao i ekonomija velikog dijela zemlja EU pred SLOMOM. Pa su vlasnici- čitaj privatna MOĆ vojno idustrijskog kompleksa kao i vlasnici enrgetski kompanija odlučili OTETI i Siriji i Iranu prirodne resurse postavljajući svoje marionete na vlast u tim zemljama a sve s pričom kao maskom o uvođenju demokracije. zar itko iole NORMALAN može povjerovati u propagandnu priču i to tako da kao ameri štitie neke sirijce?? Može li ?? To vam je isto kao što štite Libijce od Gadafija kada je pošao realizirati projekt zlatnog arapskog dinara i pokušao se riješiti MMF i Svjetske banke a obje te institucije su PRIVATNO vlasništvo židova preko koji oni rade GLOBALNU GLOBU Samo IDIOT i totalni maloumnik može povjerovati PROPAGANDI
"legitimne demokratske vlasti" Tesko da je legitimna, kod njih su predsjednici dinastija, po krvnom nasljedstvu se prijesto predaje. Da je demokratska, to je jos smijesnije. Cisto da napomenem, nema nista gore od "zapadnjacke" demokratije, ali Assad veliki zlocinac i neprijatelj Sirije.
Nevjerujemo nista i nikom