Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA TOJ PRICI SVI ONI KOJI PROVODE DANE ZATVORA PO SAMICAMA NIKADA NEBI TREBALI IZACI NA SLOBODU JER SU PSIHICKI BOLESNI,LJUDSKI MOZAK MOZE DA PODNESE SEVE STO MI I NEMOZEMO DA ZAMISLIMO ALI OVDJE JE VECI PROBLEM STO JE VISE OSOBA U JEDNOM TJESNOM PROSTORU NEGO TO STO SU POD ZEMLJOM,JER SVI RAZLICITO TO PODNOSE I IMAJU RAZLICITE REAKCIJE,I TO JE VECI PROBLEM
Jesi li siguran da nemas :) A i soba je dzenet/raj naspram pećine na dubini od 700 metara a i mor\'o si ici u skolu, posao ... :)
\"Jedan od rudara, koji nije imenovan, ima suprugu od koje se nikad nije razveo, ženu s kojom živi, ženu s kojom ima dijete i ženu koja tvrdi da mu je ljubavnica.\" I mi bi da zivimo ko rudari.
Kako sam ja onda proveo 10 godina u svojoj sobi ispred racunara? Nemam nikakvih psihickih, a ni fizickih problema.
Eto, sad je zanimljivije sto se neke kuje svadjaju radi love na povrsini nego sto ce ljudi dole provesti 3-4 mjeseca Ljudski um nije stvoren da bude zatvoren na malom prostoru duze vrijeme, trebace im jaki psiholozi kad izadju na povrsinu.
TACNO MUSKARCI SU STVARNO GLUPI KAD MISLE DA SU PAMETNI I PAMETNE STVARI RADE
Sto zensko moze biti glupo, to je cudo jedno. I to vijekovima.
jadne te zene i djeca,tek sad vide sa kim su djelile zivot,istina se otkrije uvjek,bice filmova i sapunica o ovome kad se ovi spase...
A onda nam čudno otkud to da \"fini\" i \"pošteni\" svijet zaglavi u jami... :S
... i tako od tragedije, nastade još jedna telenovela iliti sapunica!