Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se . Dodika za Kralja!
Super. A koga politicara iz Sarajeva predlazes za otic ca?
promjenio bi naslov na: Srbi ugrožavaju mirovni sporazum, BiH je u najvećoj krizi od kraja rata. Dodik je igrac, da nema njega bio bi neko drugi...
Boze sacuvaj kakvi sve idioti citaju i komentarisu... fuj!!!!! pa zar vam nije dodijalo da se vise prepucavate narod gladan RS osiromasena od dodika... federacija ide ka tome a vi ovdje pricate o velikom srpstvu je*alo vas ono...
Praznoslavci se sasrali, brze bolje glasuju negativno. Sutra cu po Lukavici setati u crnoj kosulji. Ljutu travu.....
Praznoslavci iz republike mrske, zelim vam teske snove, sanjajte gradisku staru, ne probudili se. Ono sto ostane nek vidi lik oca domovine moje Ante Starcevica, Dine Sakica, Rafaela, Bega Kulenovica, Drhtite sluge bezbozne.
Mujo je samnom, Suljo takodjer, nisi shvatio, Ne prodobivam ja nikoga, svi smo mi borci za svetu hrvatsku zemlju na kojoj vi Praznoslavci mjesta nemate, ZDS.
Obratite pozornost na LAZNOG JURU. On je Suljo,Muljo ili Buljo samo se znate srami reci tko je u stvrnosti.Uzima hrvatski nick i pokusava istovrijemno blatiti hrvate ovdje i laznom naklonoscu nas pridobit za bosnijansku stvar.
Jure, lazni Jure.Sto se sramis reci da Muljo,Suljo, Buljo. Mi otisli gledat sampiona Srpskog Novak Djokovica a vi se raskokodakale ka kokice- Koooko Da , Kooko daa!
Tu su srdjele, lignje,girice, gljive prasici i jagnjad.Puno vina,pive, dobrijeh ljudi i zena. LED Phillips ekran od 2 metra. e koji si ti krkan , seljacino jedna ... Jel ti pi-ca ma mi na , moze stat u taj ekran bilmezu ... sa kojeg brda ti sidje ??
Cetke, kad zazivljete Hrvate, ima da stojite mirno i da znate da buduca drzava ima 8 milijuna stanovnika, a vi se ne racunate, jer pjesma ide ovako: U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila. Hvala voli vas Crnac.
Drug, ja ne volim rat ali ako tebi nisu dosadili ovi radikalci, vjeruj mi svi volimo mir ali smo takodjer 100% spremni za braniti nas dom
jest ovaj inzko lud , hoce da ubjedi srbe kako referendum nije dobra opcija, za nekoliko dana pa bolan inzko njih jos niko nije ubjedio evo 600 i kusur godina da su ga oni popusili u boju na kosovu a neces ni ti pa makar ga oni opet pusili
Poturice marš u kereće kućice!!!
Pozdrav iz republike Srpske nasim prijateljima iz susjedne drzave (NE)BIH. hehehe
problem je što kod bošnja uvijek igra jedna te ista opcija, pošaj da nametnu svoju volju srbima i hrvatima u bih. od alijine unitarne, preko harisove 100% bih, do lagumdzijine \"drzave za covjeka\". sve u fazonu jedan covjek-jedan glas sto u suštini znači vladavinu najbrojnijeg naroda u bih. to nikad nece moci sve dok i jedan hrvat i jedan srbin zive u bih. sto prije to bosnje shvate bice bolje za sve nas.
Ma napustite sve j..b..e..m vam. sve. Taman da zaposlimo ostaka hrvata i nas Bošnjak. Vi ipak možete uzgajati kamen u hercegovini i zimzeleno drveće po Palama :). Sve bojkotuj i sve povuci ali nes i za k.Itu povuci. Izolirajte se u RS i budite kao istočna njemačka glupani jedni. Može i zid dići ali za to ipak nemate para, kao ni za penzije i plate. Sisaj ga Dodo.