Moraju mu platiti 250.000 dolara
0
Dobio rak od pušenja i tužio proizvođača Camela
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proizvodjac ga tjerao da pusi?! :O
od fds-a bi dobio poklon paket proizvoda, kalendar i vaktiju
@@EX Pušač TO JE TA CIGARETA,pogrešno sam napisao,davno je bilo pa je sjećanje smanjeno,nije\"patika sa krilima\"nego šljem. Jeli tako da su jake??
e onda mu je advokat vrh vrhova.Dao bi mu ja da ne kazem sta,glu.pan americki.
al ova aura ubi ujutru kad se probudis...stotine kilograma bala izlazi iz usta, ko da sam crncu pushio hahaha no.
@ EX pusac Ovaj Gitanes sto ti govore (ciganka) je dobro jaka, a nije mane ni onoj tvojoj \"cipeli sa krilima\" (Galski sljem) Zove se Gauloises (Galoaz). Kratka, ali jebitacna, pogotovo ova bez filtera. http://3.bp.blogspot.com/_siskXeTIdkY/S-6ACEDO1MI/AAAAAAAAADs/-Ny-fMbye2A/s1600/Gauloises+Caporal+-+ann%C3%A9es+40.jpg
@derimko, ma nemoj :/..nijedna fabrika nikotinskih proizvoda NE radi u ilegali,i nikoga ne tjeraju da kupuje te proizvode.... \"pušenje\" je stvar ličnog izbora ! Dao bih mu ja po nosu !
rovinj cuvaj se. pozdrav iz sarajeva
Dragi Forumasi ( glupanderi) covjek je u pravu 100%. Ne moze se proizvođač ograditi upozorenjem, a da pritom proizvodi proizvod koji cini ovisnim, to je paradoks i svaki dobar pravnik ce to i dokazati.
@@ex pu.ša.č E to su te cig.ar.ete,tačno kak.av Tr.end,pu.ši.o sam ja i tr.en.d,ovaj Gi.ta.nes je v.atr.a,ili mi se to tada tako uč.inilo a n.ajg.ora ci.ga.r.eta ubje.dljivo koju sam probao uz r.a.t je bila S.e.t,ne.znam ko je to pa.ko.vao,možda u S.r.bi.ji,to su č.ista da. pr.ost.iš g***a,joj ci.ga.re hahahaha Ali što kaže.š hvala B.og.u pa sam pr.estao pu.š.iti,već nek.oliko go.dina. ps.pa šta je sa ovim filte.rom kom.ent.ara,izgleda da samo tač.kice pom.azu
ja mu ne bi ni marku dao ... ko ga je tjerao da pusi ??? nek ga sad pusi do kraja ko covjek ha ya
Moga bih i ja ove nas tuziti , uzmem ti ja jedmom od druga da zapalim onu drinu zidarsku kad je onaj korijen u cigati planuo siske mi se zapalile , hocu milion al\' funti
250 000 hilj naspram 10 miliona sitnica zna sud šta radi,jer ova vijest će biti ako ništa dobro propagiranje ne pušenja.
u jbt, i ja ove pusim !
Sad cu ja tuzit lokalnog dilera jer sam se jucer nadrogirao i pobio pola familije...OCU MILION !
moj stari je te pusio, mislim gitanes su. ja sam pusio najjace lucky strike. joj ali najjaca je trend cigara.ono nisam mogao pusit ni kad nisam imao ni kinte za cigare , radije bi umotao caj i pusio. hvala urcu pa sam prestao pusit.