Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da se ovo ne daj Boze desilo u nekoj muslimanskoj zemlji bilo bi na svim udarnim vijestima . Ovo je ta demokratija pa ni invalidi nisu postedjeni . Fuj
Zivio govornik *** demokratiju, daj serijatskog zakona. Tada sigurno nece biti ovakvih problema, fino izbatinamo one kojima padne na pamet da otvaraju muzeje i ubijemo problem jos u nastanku.
Tuzno i sramotno. Sta da je njihovo dijete u kolicima i da je dozivjelo takvo ponizenje? Trebalo je da je na rukama unesete, a ne da joj srozavate samopouzdanje koje ta djeca tesko sticu.
Kreteni! Vratit ce se to njima ;)
Žalosno!
ee moji bosancerosi... nabijem vas sve na *** zajedno sa sarajevom i klixom od bivseg bosnjaka muslimana iz zenice... vi ste narod bez muda i casti,iskljucili ste mi racin na mjesec dana i nakon toga opet nisam mogao komentarisat.. pa vi klixovi administratori obidjite malo cetnicke i ustaske portale pa vidite da nema suspenzije za paljenje dzamija i Kur'ana po netu,duvajte ga za vas se ne isplatu borit i zrtvovat.. nek vas brane mudati i kurati jer ja necu ni najedan nacin..ne mogu u zivotu da podnesem ljude bez mudai casti,na popisu sam Zenicanin a Bosnjak nikad vise.. nek bakir dovede bradonje i nek mu budu bosnjaci,treba nas sve do zadnjeg potamamit kad vi pickice letite lajkat nekom srbinu iz banja luke cim napise kako je za suzivot ovo ono ... a oni vama minuse.. glupavi naivni bosancerosi..plasim se za vas
Fuj, jadovi
Sramota...
Ko će oprat poslije tepihe, grne rane. Lijepa Bosna, naši ne bi znali ni da su ušli, bili, pregledali, i izašli... Lijepa Bosna.
zato treba preci tockovima od auta preko osoblja, i vratiti se u rikverc