Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isis preuzeo odgovornost. Rip.
tuzno
Zao mi je,ali znate li razliku izmedju slona i klavira ? Na slona se mozes nasloniti,a na klavir ne mozes naklavirati...
DOKAZ DA ŽIVOTINJAMA NIJE MJESTO U ZATVORENIŠTVU !!!
Ma ko zna ... da je nije pogodio kamen mozda bi odrasla i razmnozila se i onda jedno jutro poklala svo 3 djece kuhinjskim nozem ... nikad se ne zna u cemu je hajr.
ili gluhobilo pisala komentare po kliksu...
@underwater: Da je tebi mater češće mindžu češala nego ga primala, možda bi više have sad bilo na klix.ba
Koliko slon brzo baca kamenje,nesto mi tekst nelogican.Valjda je djevojcica pogodjena jednim i to prvim bacenim kamenom.Jer za drugi kamen slon nebi trebao imati vremena da baci na nju ,ako su roditelji pored nje.
"The seven-year-old was having a picture outside its enclosure with her family when the tragedy happened at the zoo in the Moroccan capital Rabat. The elephant picked up the large stone in its trunk and threw it into the air, hitting her on the back of the head. The youngster was knocked unconscious and died in a nearby hospital after failing to overcome her injuries. Read more at http://www.liveleak.com/view?i=7c2_1469701529#aX5ltHVS79FqH59v.99"
@Decerto pa da jedan kamen a ne slon bacao kamenje na djevojcicu.
PRAVDA ZA KLEMPU! Hoćel sad bit dramatiziranja ko oko onog majmuna što su ga roknuli?
Jadno dijete. Treba tog vlasnika kaznit sto je dopustio da se tako nesta desi.
Mrs slonu jedan