Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje mobiteli !!! Sa kojim je vjerovatno i snimila video !!! Pa ne zivimo u 80-tima, bar ih danas svatko ima.
Kad malo bolje razmislim, zar nije glupo da je policiju, hitnu pomoc i vatrogasce moguce pozvati samo telefonom? Ipak je ovo 2014. godina. Da postoji nekakav internet servis za tu namjenu ni ova djevojcica ne bi morala ovakvim komplikovanim putem zvati hitnu. Ocito nam treba modernizacija.
"Naime, olujno nevrijeme slomilo je drveće koje je palo na terasu na kojoj se nalazio njen otac Greg s prijateljima. " Zao mi je covjeka, ali niko normalan ne sjedi na terasi kad je nevrijeme.
živimo u žutoj kući. hitna je stigla za 1 sat.
Zato sam ja vazda onlajn,mozda komsinici stagod zatreba :)
hahaha oplakah
Jarane u Americi placas oko 5 milja ako hitna dode po tebe. Mozda joj je stari oteo mobitel da ne zove a ona otisla ja fejs i pokupila uz to par lajkova.
Svaka cast. Pametna curica!
ODVRATNA SI KO INTERNACIONALAC JBT SVE BI OVO BILO OK DA OVO NIJE FACEBOOK NARUČIO ;) KAKAV OTAC KAKVA HITNA, ŠTA VAM JE.....
ja odvratna? ko je internacionalac ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fino da i Facebook bar nečemu korisnom posluži
MORA DA JE PALA POSJEĆENOST FACEBOOKU....
Meth. Not even once.
ŽIDOVI SU PROKLET NAROD!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)