Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"da se popnu\" je tzv. dakanje specificno za srpski jezik. :) ja vam opet kazem, prestanite pisati bijo, voljeo, htjeo... da ne bi postali normirani. jao, koliko lektorasa. :D
cek samo malo....POPENJE??!?!? ko je to normirao??? taj nije pri cistoj!! sutra ce se normirati i otale, bizi, gonjat i sl..... ..uspjeli su se popeti ....uspjeli su da se popnu... i da, treba kritikovati svaku nepismenost kako jednog dana ne bi bila normirana!!
Uz poseban osvrt na ovu rečenicu \"Mještani su postali ranjivi i nezaštićeni jer su morali predati lično naoružanje.\" Vidite šta se događa sa ljudima koji dopuste da ih se razoruža, a prinuđeni su da žive sa krokodilima. :)
ma genocidasi bi ih jeli zive,hahahaha,dobar komentar svaka cast!
niko se ne prejebava oko jezika. sama sam rekla da se komentari uvijek sastoje od toga sta je ko napisao. naravno da mi je zao sto je djecak nestao, ali sad... koliko djece nestane...
Sram vas bilo! Još niko nije izrazio žaljenje zbog malog dječaka, nego se pre j ebavate tu oko jezika i gramatike. Nemoj sad da vam se svima POPENJEM na leđa!
izgleda da se ti vrijedjas, ali hajde. :) kad si tako dobra u jeziku, prijavi se na sa-x kao lektor. :)
daje ubacit jedno 100-injak tih \'pitomih\' zivotinja u Drinu i Savu!
Klempava, š\'o se ba vrijeđaš? Ovo je (trebao bi biti) informativni medij a ne blog. Prema tome mamlazi koji prepisuju ove tekstove bi trebali da se malo potrude jer su sada na dnu. Jezik nam je i tako otiš\'o u helać. Ne moraju nam ga još dodatno kvariti polupismeni nazovi novinari.
Ja sam u poršlom životu piso garmatiku.
vidi sto su se profesori jezika uzdigli. zar se bas svaki vas komentar mora sastojati od kritikovanja sta je ko napisao. \"popenjati se\" je normiran izraz. ako ste doktori jezika i jos bolji lingvisti, bujrum, sjednite i napisite novi pravopis i novu gramatiku. :)
Ja sam u prošlom životu bio korkodil.
cuj \"popenju\" a jadna ti majka, ja nasih novinara s brda
Pa da ga dovedu u Bosnu, umro bi od straha!
:D