Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugba se bila zadala puushenju komsijske chundare dok joj njen Mustafoglu hrmbaci negdje na bausteli. Upalila se kuja pa nije ni primjetila dijete.
niti uz cijeg. puno djece pada sa zgrada i strada smrtno, samo sto se o svakom nesretnom slucaju ne pise. onda igrom slucaja jedno ostane zivo i sve novine pisu o tome. to je to.
@ Dragan.. Svaka čast! Dijete zaista je samo uz Božiju pomoć preživjelo, sad ne svađajte se uz pomoć \"čijeg\" boga ili svetca..
E, magarci, dosta prepucavanja na nacionalnoj osnovi. Koji kreteni, strijeljao bih sve koji ovako razmisljaju, bilo koje nacije da su! Kako god, dijete je, na srecu, ostalo zivo, i drago mi je zbog toga!
cuj Sveti casilije hahahahahahahahahahhahahahahahaa okad cobani nekome pomazu..
Sveti Vasilije nek mu bude na pomoci, a mama je za svega dobra samo nije za kuce
dobra mama
Allah dragi...