Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se meni ovako slikat s Bakirom i Dudukom . . .
moj dugogodišnji rad na klix portalu je preko noći IZBRISAN, nakon brojnih prijetnji da skratim svoj jezik od strane anonimnih korisnika. administratori obrisali su sve moje komentare jer su vidjeli da pisem istinu i iskreno misljenje. valjda su se nasli uvrijedjeni necim sta li, cim su obrisali sve...a kao sto znamo imati misljenje i stav u ovoj drzavi je zabranjeno ako se ono ne uklapa u misljenje i razmisljenje sire mase - stada. nisam koristio nikada govor mrznje niti nacionalisticke izraze, neki koji pisu za sarajevo dzalalabad, poturice, cetalji itd njihovi nacionalisticko fasisticki profili i komentari i dalje stoje niko ih ne brise niti kome smetaju, naprotiv nacionalisticka prepucavanja su dobrodosla na ovom portalu. Liberalnost i moderno razmisljanje i cinicno saljivi komentari ocito nisu.
Nisi jedini, meni su juce SVE KOMENTARE IZBRISALI A PRAVO DA TI KAZEM NIJE BILO NESTO OPASNO. Jeste da je bilo dosta komentara o seksu al jbt da brisu e pa ne znam dok onoj cetnicko bandi tipa REPUBLIKA SRPSKA 922 NISTA NE BRISU.
A znas sta je najsmjesnije... Izbrisali su kad sam burn babe-u napiso da mu se zena meni javlja hahahahahahhaaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pun Klix idiota koji podržavaju ovog monstruma.
Jao priče sad!! Dok je osvajao, gledali ga ko u boga. Djeca, žene, svi hrlili da ga dodirnu, mahnu. Kleli se u njega, a sad lafo iskorišten. Pa bolje šuti. Bio si šta si bio, shvatio, promijenio se - nije problem. Ali ovo licemjerje koje je i kod nas prisutno, tzv kako vjetar puše, mrzim iz dna duše. Budi šta hoćeš i za koga god hoćeš ali stani iza toga, a ne ko kakva piiccka svako malo mijenjaš mišljenje, odnosno prisvajaš tuđe jer takve persone nisu sposobne za formiranje sopstvenog mišljenja.
Zemlja u kojoj se nacistički psihopata i zločinac veliča i poslije sedam decenija može samo da sanja o miru i napretku.
Adolf duhovni vodja Mosnjaka.
sta ja znam po mom misljenju Hitler je jevrejima vise pomogao, sad su zasticeni k'o bijeli medvjedi. ne smijes ih ni pogledati a da se ne tuzakaju i svugdje prednost u svemu imaju..
Weiss ??Pa to su židovi.
cudi me da je Hitler nekog iskoristio.. Ma daj.. Nema sanse :)))) Ne bi ni mrava zgazio :))
Plava kosa i plave oci, na crno bijeloj slici...možda je to razlog..a možda su ti mama, tata i ujak bili teški nacisti..ko zna..
ponjamke mu se u širamše
Fašizam, nažalost, nije mrtav! Na konvenciji foruma madih SDP-a brat generalnog sekretara Irfana Čengića držao je transparent s natpisom SMRT PEDERIMA. Mediji o tome šute. SDP šuti. Irfan Čengić šuti. Brat mu i dalje nije izbačen iz Partije. Pa ako ljevičari ovo rade, što da očekujemo od desničara????
Fasizam nece nikad biti mrtav pogotovo na podrucju Balkana gdje se fasisti prodaju pod antifasiste i demokrate tome nema kraja.Nasa djeca se uce da su ustase a narocito cetnici oslobodilacki borci i njihovi sledbenici obiljezavaju dan antifasizma. Koja ironija.
VIDITE HITLERA PA TO JE BRAT OD KARADZICA, MILOSEVICA I OSTALE CETNICKE BANDE.
Kao iskoristili ga a on jos cuva hitlerovu sliku u plakaru uokvirenu mucko djubre nacisticko
A što je još smješnije, pogledaj zadnju rečenicu u članku! - "Baš poput toliko mnogo Hitlerovih obećanja koja zvuče predobro da bi bila istinita, tek sada vidim da to nije mislio", kaže Bartels. Poslije 70 godina, on kaže da TEK SAD vidi da to nije mislio!!! :) :) :) :) :)
Jadan
Koji debil!...umjesto da je ponosan! :)