Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kila rize 255eura bog te yebo....Ratni profiteri sve lijepo isplanirali, WW3 incoming
Vratit u Siriju sve one nabildane "jadne izbjeglice" i očeve ove djece...
Od Assada su gori samo ovi monstrumi na forumu sto ga podržavaju..Zaboravio Bosnjo da su i njega ovako izgladnjavali i ubijali
Imaju li svjetski moćnici imalo ljudskih osjećaja kada neće zaustave ovaj nezamislivi užas? Iako sam ljubitelj životinja, osobno bih ovakvim jelovnikom poslužio Obamu, pa onda i ostale moćnike, čisto da i oni okuse "slast" jedenja mačaka. Možda bi im ovo jelo probudilo izgubljene ljudske osjećaje?
Treba neka humanitarna organizacija da im pomogne pa toliko tih organizacija ima na ovom prokletom svijetu a jadni ljudi moraju jesti macke i pse a ja sam protivnik ubijanja ovih zivotinja a pogotovo da ih neko jede ma yzasno.
U Kini je to sasvim normalno.
Čovječanstvo je odavno zakazalo, ne polažite nade u njega...
Jeo sam i ja i pse i mačke zajedno u konzervi ikar pa sam opet živ... Žao mi je djece ...nisu nikome ništa krivi...
bitno je da prokleti glupi narod stavlja francusku zastavu na profil, tuga Bozija..
Jeli to znaci da podrzavas ono u Parizu.?A,ovdje nisi u stanju pomocidjeci da ne umiru od gladi.Sramota su za ljudski um oba ova tragicna momenta!!!