Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto to je UN oni pisu izvjestaje kome???? i trebace im jos godinu da posalju svoje trupe i godinu da naprave tampon zone i godinu da mirno promatraju unakrsnu vatru i godinu da se sjete da bi trebalo ipak intervenisati jer je proslo 4 godine i nema smisla vise samo izvjestaje pisati...dobro smo mi u bih i prosli... oni postoje da bi samo lovu przili kroz studije, izvjestaje, sastancenja, glumljenja nekakve mirnodobske vojske...sto rat duze traje, oni vise zarade...bjelosvjetska g.a.m.a.d.
SVE ZA NOVAC, NAFTU, PLIN, POHLEPA, DAJ NAM JOŠ MOĆI, NAFTE, PLINA, PARA, MILIONE, DRAGULJE, SVE SRAVNIT, UBIT, POROBIT, SAMO NEK SAM JA MOĆNI VLADAR, NEK SAM JA NEČIJI BOG, NEKA JA ODLUČUJEM O NEČIJOJ SUDBINI ZASLUŽUJEMO ASTEROID
Jel to onaj isti advance.hr sto stoji iranski centar za balkan iza njega...kolko ste samo namazani.Mars djubrad u iran i tamo svoju politiku prosipajte...poceli ste lagati i smi sebe ko sto to i sarbi rade....Za vas je assad heroj isto ko sto je i karadzici mladic za srbe... To je taj advance.hr. hvala sto si nas uputio ! Haj sad mrs u iran, je.b.o li te ahdmed i nedzad , a i ti njega !
BOSNJACI. JESTE LI SLIJEPI PORED OCIJU ILI STE FAKAT MALO ... ?! SIITSKA PROPAGANDA DIRIGOVANA IZ IRANSKOG KULTURNOGA CENTRA PRAVI G.E.N.O.C.I.D NAD SIRIJSKIM SUNITIMA A VAMA PRICAJU O BORBI PROTIV \'KRSTASA I CIONISTA\' ! VEC 25.000 SUNITA, PRETEZNO CIVILA JE UBI.JENO OD STRANE SIITSKIH UBI.CA A VI JOS UVIJEK NISTA NE KONTATE !
citam sarajevo-x.com(klik.ba) redovno, imaju dobre informacije o unutarnjim desavanjima, ali molim sve Bosance koji ovo citaju da ne vjeruju ni rijeci o ovim desavanjima. Ovo je samo zapadna propaganda kojoj je cilj da porobi sve protivnike Izraela. za sve informacije iz vanjske politike ukucajte: http://www.advance.hr/ JER JE TO JEDINI PORTAL NA NAŠEM JEZIKU KOGA NIJE STRAH DA KAŽE ISTINU, JEDINI PORTAL KOJI ISKRENO GOVORI O DEŠAVANJIMA U SVIJETU !
vidjet cete kad podijele siriju na 2 entiteta ili 2 drzave,samo da nema jedinstva
bla
Nek oni cekaju dok se i ovdje Srebrenica ne dogodi, pa ce onda poduzeti nesto. Vjerovatno im jos nije u interesu
jadna djeca ali šta ćeš to je taj islamski svijet ništa mu nije bitno pa čak ni vlastita djeca
BBC je pravo \"objektivan\"
Izvještavanje cijelog svijeta o stanju u Siriji je pravo \"objektivno\". Vidi se da na svijetu ne postoje dvostruka mjerila. Što neko reče, ZASLUŽUJEMO ASTEROID.
sunićanska propaganda,ništa više
ovo mi lici na model srbskog izvjestavanja u ratu.
EVIL
o kakvim vehabijama pricac de.bi.lni kr.et.enu neobrazovani ? neki mamlazi bi povezali i pomenuli vehabije kad bi se govorilo i o meteoroloskom vremenu
vehabije pucaju sa balkona a djeca se igraju u dvorištu. pa izađite miševi u pustinju pa se tamo rokajte stoko jedna