Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeco samo citajte...zayebite starce...nek retardi trunu uz svoje realitije
Moraju citat, iako lektiru prepisu s interneta
Skupljam knjice vec nekih 10-ak godina, i moram reci da ih imam blizu 1500.. Nema boljeg odmora od posla, od ljudi vec kad uz vatricu procitas neku dobru knjigu..
Jeremija iz Alan Forda? :)
Bas taj.. ;-)
Gledajte na ovu vijest pozitivnije! Ja sam cesto u osnovnoj posuđivala knjige (kao i ostali iz mog razreda) jer je biblioteka bila puna štiva koje je prilagođeno nama i našem uzrastu. Sa zadovoljstvom smo ih čitali, i pored obaveznih lektira! :]
zato sto je lektira obavezna
E ako je to istina onda ne moramo da se brinemo za nove generacije.
Djeca i vehabije :)
EPISKOM VASILIJE KAČAVENDA SILOVAO JE DEČAKE, A JEDAN OD ŽRTAVA, MILIĆ BLAŽANOVIĆ RAZNEO SE BOMBOM! TAŽIO JE OD MENE I DA PODVODIM DEČAKE, IZJAVIO JE VEČERAS U ZASTRAŠUJUĆOJ ISPOVESTI ĐAKONA BOJANA JOVANOVIĆA.........eto djeco,citajte sta rade srbi,cak se i oni raznose bombama....text preuzet za srpskog portala..istina 100% !!!!
koga vi lazete ?