Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@yozi Nisu nikad izjavio da zeli da napadne Iran, al\' su samo rekli da ih treba zbrisat sa zemlje i da ne priznaju Izralesku drzavu.. Al\' eto kao sto ti kazes nisu rekli da ce ga napast.. jah
Eh , sto se tih 23% ne odvoji od nas da pricamo `vako radijski.
mozete li mi objasniti zasto navodite jerusalem kao glavni grad izraela a ne tel aviv
Iza Deutche Welle stoje ekstremni cionisticki krugovi sa svojim kapitalom tako da se ne treba cuditi sto plasiraju ovo i slicno propagandno smece.
Kakva odvratna propaganda u kojoj je DW u posljednje vrijeme prevazilazi i samog njihovog ucitelja Josepha Goebbelsa.
Iran nikad nije izjavio da zeli ili da planira napasti Izrael,a Izrael svaki dan izjavljuje kako je najbolje da napadne Iran. Ko je tu dobar a ko zao?
Mir ljudi!
mogu mislit na sta je to licilo :D isto da pustis ortodoksnog troprstaša i borca ARBIH gdje chtetalj ubjedjuje vojnika ARBIH kako su smrdalji toliko bili ugrozeni da su u samo 2-3 dana izbagerali 8000 ljudi, da su masakrirali 1500 djece samo u SA + 8000 drugih gradjana itd itd....