Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, nekoga uciniti sretnim i zadovoljnim je najljepsi osjecaj
Imas najjaci nick! :) svaka cast :)
5+
Bolje je on vidio ovu utakmicu nego Yuichi Nishimura :)
nesto mi govori da je neprikladno.. al si dosjetljiiva nema sta :D
svaka cast za ovog covjeka. ovo se zove snaga i optimizam. kad razmislim ja bih upao u totalnu depresiju. ovaj momak je fenomen a ovih dvoje su veliki ljudi...
svaka cast za ovog covjeka. ovo se zove snaga i optimizam. kad razmislim ja bih upao u totalnu depresiju. ovaj momak je fenomen a ovih dvoje su veliki ljudi...
To što je slijep i gluh ne znači da nema prava da se raduje i osjeti sreću prilikom pobjede. A to je očito jedino na ovakav način moguće.. I zaista je sretan što ima ovakve prijatelje.. Svaka im čast!
Znači klix, pustio sam suzu djetetami, morao sam zid uradit da se ponovo osjećam muškarac
pravo dobro izvedeno,svaka čast, naći ću nekog sljepca i prenosit mu BIH-Nigerija :)
Blago njemu sa ovakvim prijateljima :) A ovi moroni dole, grehota je samo sto vas babo nije izdrkao iza kuce, sram vas i stid bilo.
Dirljivo i suvisno je bilo sta reci. Svaka cast na trudu ovog pretpostavljam bracnog para.
Divni su, kako je lijepo vidjeti ovakj gest. Svaka im cast. :-)