Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant neka ciganija, ko Nazif Mujic sa svojim coporom djece, samo se oni guzvaju u tolikom broju u jednom autu, to je biznis ne razumijes ti to.
Pa ako je Bentley u pitanju ništa čudno, htjeo čovo samo da provjeri Bentlezov slogan: "Doživotna garancija i neuništiv", za garanciju ne lažu a za ovo drugo bogami slagali su i to debelo.
rumuni i bentley, svašta...
U pitanju je minibus, nikakav obican auto. Zato toliko mrtvih. Prvo se raspitajte i dobro obavestite, pa onda prenesite vest, posto ste takav portal, a sami clanke uopste ne pisete :)
surova smrt.
I onda mašinovođa kriv! Pa ako si vidio voz, stani, poBogu, ne igraj se s jačim od sebe!
...jedanaestero u bentliju?...bože sačuvaj...