Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 ljudi je ubio, a i sam napadac je smrtno upucan od str. specijalaca. inace, potjece iz jako bogate porodice. otac mu je vlasnik neke firme, a sin mu je oruzje uzeo iz privatne zbirke oruzja za koju je imao dozvolu, jer su stravstveni lovci. mali je trenirao streljastvo, i dbio niz nagrada osim u skoli, ubio je i dvoje u supermarketu
12 mrtvih, ali je uhvacen upravo .... 9 u skoli, 3 u gradu
germany way of life ! po uzoru na amere!
samo kukavica moze podici ruku na druge pa onda na sebe da u smrt ne ide sam, a ne zna sta ga gore ceka zao mi je cuti da je toliko mladih zivota ugaseno zbog necijeg bolesnog uma
10 mrtvih zvanicno, sve ucenici real skole u Winnenden u kod Stutgarta. Jos tragaju za 17 god. pociniocem, koji je pobjegao u centar grada.
zamislite sad mi izvjestavamo o njima ovako. Krscanski terorista u ekstremistickom napadu ubio je 9 a radnio veliki broj ljudi.
Asko, neces vjerovat, al ja bash na to pomislih! Definitivno je jako blizu..
Allahsellamet sta je ovo s ovim svijetom izgleda blizi se sudnji dan.