Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva slučajnost, Irska, gdje se probija glas istine
Narod citave jedne drzave Irske svim oblicima protesta se protivi ugnjtavanju golorukih, napacenih, bez vode, struje, ubiyenyu zena i djece na bliskom istoku. Koji je interes ovih koje podrzavaju da sada oni njih i njihovu djecu napadaju usred Irske nozevima? Nikakav. Ko ima takav interes? Dolazimo do zakljucka koji se vec godinama tiho provlace, tj. napada pod tudjom zastavom koji su rekao bih i najgori jer daju opravdanje agresorskoj strani za njihove theroree nad civilima.
Sve ove terorističke napade iuvodi M0ssad.
AKO JE MIGRANT JEL ODMAH MORA BITI POVEZAN SA VJEROM TJ ISLAMOM? LJUDI MOJI RAZNE STVARI PRENESU LJUDE. ETO U JAPANU UĐE JAPANAC PA IZBODE DJECU.U AMERICI 99% AMER POBI AMERE.U BEOGRADU DJETE POBI DJECU.U BOSNI ONAJ UBI ZENU I ONU DVOJICU.U HRVATSKOJ DA NE NABRAJAM ITD. LJUDE SVAŠTA PRENESE NE NEMOJ TE SE ODMAH LIJEPIT NA NASLOV A KROZ TEKST SE POJMA NEMA O DETALJIM. ČESTO PUTA NE BUDE KAKO SE U PRVI MAH POMISLI AL ZATO SE OVDJE OTVORI RAT KOMENTARIMA I OSUDOM.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
I onda kazu Izrael nevalja.Problem treba srezati u korjenu.
Iztael i pravi ovo u Dublinu jer su neposlušni.
Protjerati bagru i nek se krevelji odakle je i dosao.
Irska je podrzala palestince a ovako to cionisti njima vracaju, prave ti nered i mijenjanju narativ jer ima ovaca koji nece vidjeti pozadinu svega….
Mi posrbice i pohrvatice smo danas uz Jevreje koje smo pljackali i istrijebljivali, ali i silovali u drugom svjetskom ratu i malo prije, ono kad smo organizovali antimasonske izlozbe po Beogradu.