Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haaretz na dvije strane opširno donosi kako su iz Egipta evakuisani građani Hrvatske, Srbije i BiH
Izrael spreman da prihvati Mubaraka; njegova dva sina već u Londonu Dva sina predsjednika Egipta Hosni Mubaraka, Gamal i Ali su danas zajedno sa svojim porodicama stigli u London, izvještavaju zapadni mas mediji.U međuvremenu, “izraelske” vlasti su izjavile da su spremne da prihvate predsjednika Egipta, Hosni Mubaraka. O ovome je izvijestila televizijska kuća El-Džezira, pozivajući se na izvore iz egipatske ambasade u “Izraelu”.
ZIGG HEILL
izraleci treba da kupe jos tehnike radi odbrane od zaostali arapa.. rs je uvjek uz izreal, bosnajci uz arape..
falsch deine koment... gdjeces u tolikoj mjeri izmisljati...!
Dvije podmornice koštaju jednu milijardu dolara, a od toga jednu trećinu plaća Njemačka, jednu trećinu plaća Izrael, a prestala trećina će se prebijati kroz robnu razmjenu. \"Dolphin\" podmornice će biti isporučene 2012. godine, a ovu \"donaciju\" za \"miroljubivu\" izraelsku vojsku, što predstavlja indirektni njemački doprinos genocidu u Palestini, odobrio je kancelar Gerhard Schroeder u zadnjim danima svoga mandata 2005.g.
WikiLeakes: Njemačka donira podmornice Izraelu IslamBosna.ba - Jedna povjerljiva depeša američke ambasade u Tel Avivu baca svjetlo na odnose Njemačke i Izraela, izvještava njemački Spiegel. Čitav projekat predstavlja zapravo \"odštetu\" za Holokaust. U januaru 2005. g. je jedan savjetnik tadašnjeg premijera Izraela Ariela Šarona informisao Amerikance o prijedlogu za izraelski \"petogodišnji plan za renoviranje, penzije i obeštećenje iz perioda holokausta\". Ovaj plan predviđa plaćanje odštete DDR-a, koji nikada nije priznao zahtjeve za odštetu, sada u vidu poklanjanja vojnih podmornica Izraelu.Nije međutim jasno u kakvoj vezi stoji opremanje izraelske vojske naoružanjem s obeštećivanjem jevrejskih porodica koje su stradale akcijama nacističkog režima. No Nijemcima se ideja očito dopala pa su pristali na sufinansiranje vojnih podmornica.