Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da sam ove slike vec vidio ... ah da Red Alert
Slave ljudi pobjedu nad fašizmom. Mi ne slavimo, mi ga nismo pobijedili. Mi ga pothranjujemo.
Crvena armija je bila razularena horda a njen vođa najveći zločinac u istoriji čovječanstva. Kad je krajem WW2 ruska vojska upala na područje uže Srbije i silovala više od 50.000 Srpkinja, Tito je uložio protest Staljinu koji mu je odgovorio da su to mladi momci koji su dugo ratovali, dali si oduška i da im ne treba zamjeriti.
Misliš da sam ovo izmislio? Ovo sam pročitao iz srpskog izvora. Druga je stvar što je vama teško priznati šta su vam radili oni kojima ste se sad uvukli sve do tankog crijeva. Proguglaj malo, naći ćeš.
@vojvodamisic Pa da, vršili ste masovna silovanja u zadnjem ratu, to se zna i vršili ste pokolje nad bosanskim muslimanima više puta kroz istoriju. To su činjenice. Jesi to htio čuti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oj majko mila ne znas se ko je bolja (slika 1)...zamanta mi se
..suknjica kad naredi i pod tenk ideš ako treba :))
heheheeh
@mirrorce zna kako to ide :)
Još je živa ideja fašizma. Smrt antifašizmu i komunizmu. Sieg Heil. Za dom spremni.
Smradu fašistički.
Spreman si ti za moj k...
"Najprviji sam dobrovoljac - za mornaricu" - 4 godine brez plate....
Jb oružje, slika 1 je beton