Britanska štampa o Egiptu
0
"Dernek je gotov, šta sad?"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma biće im super kao što je iračanima, kad su im amerikanci upali slavili su a sad plaču (valjda i dalje od sreće) i ovi su eto svrgnuli svoga vođu, sad će ameri i njima demokratiju da uvode :( nek im je bog na pomoći
Gdje se ovo izgubilo ?
A sad počinje stanje kao u Pakistanu. Nesigurnost, bombe, puškarane, taoci, samovoljno formiranje enklava sa šerijatom itd... Svijetla budućnost.
Vidi ti engleza znaju i oni sta je dernek !!!
ama nece,otici ce u demokratski iran gdje se gaje ljudska prava za razliku od prljave i izopacene zapadne evrope hehehehe...
ma ovi sto protestuju neznaju ni sami sta hoce,cilj je bio haos da naprave da mogu azil trazit u evropi.sad ces vidjet kad navale.prosjecna dnevnica u egiptu je 1,44 eura.
sada ce se glupi narod naspavati,opet probuditi gladan i zapitati se da li je imalo smisla rusiti nekoga bez ikakve ideje za buducnost kao ni plana.
Evo citam da ce mozda 9. maja biti protesti u BiH Eh da vam ja nesto kazem. Koga cemo postaviti kada skinemo ove maj.mune sa vlasti?
Garant ce biti kako Obama zapovidi
CUJ STA SAD? NISTA, OPET PUSIONA!
ubo, izbo, upuco, dernek
jel ovo prevod party kao dernek? svasta