Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamolio bi baraka obamu da pod hitno u svoju politiku uvede i minisarstvo kulture i obrazovanja... ako je cijeli svjet uveo i drzi se toga pa nek i oni to uvedu u svoju politiku manje će biti glupi i vidje će da se stvari rjesavaju dijalogom a ne nekakvim divljanjem i nauruzanjem ko sto rade
@denzel, tehheranski placenice, Iran je najveci sponzor sunitskog islamskog terorizma i ako Zapad zeli zavrsiti pricu sa islamkim terorizmom, morace se obracunati sa tehheranskim hodzama ! i Japan je bio mnogo,mnogo jaci protivnik u svoje vrijeme a vidis kako su danas kooperativni ;-)
U svim muslimanskim zemljama se protestira protiv americkih zlocinaca a samo u Sarajevu ne. Jesmo li mi bosanski muslimani kukavice ili u cemu je problem?
@kjkj dzezakellahu hajren
@ampak vidim ja kako cifketima radi guza kada je u pitanju iran. pokusavaju napuckati ameriku, a sami se ne usudjuju ni prismrditi :) onog pusinga u libanonu bi se s sjetom sjecali, sta bi im iran uradio, samo kada bi se usudili dici sapu.
uskoro ce i iranski islamisti imati priliku da dokazu hrabrost i zarade svoje djevice, vrlo brzo !
Muslimani svijeta ujedinite se protiv istinskih neprijatelja i šejtanove braće,Amerike, Izraela i svih kolonijalnih država. Nije bitno ko ste, sunije, šije, ehli-sunet veldžema, stanimo zajedno i branimo naše svetnje, zemlje, resurse, dostojanstvo, ujedinimo se i stanimo pod zastavu tevhida, te ujedinjeni dočekajmo Hazreti Mehdija a.s. Selam svim dobrim Božijim robovima i slobodarima svijeta.
DRAGI BABO,VRATI NAM SE HITNO U BiH VRATI,ZELJNO TE CEKAMO,OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . .POZĐRAV HRNJICA