Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=oCmK4u0IUNE&feature=player_embedded
Koje ce pare dobiti ovi sto su njihova auta !!! 110 ili 120 posto se dobija. Znaci,vrijednost auta + premija za vlasnika da bi i dalje koristio njihovo ( isto ) osiguranje... Sve ih treba pohapsiti i protjerati ! To su sve ne radnici koji zive na racun drzave i ne zele dobro svojoj drzavi. Svaki koji je uhapsen je imao debeli dosije u policiji,znaci ne radi se o nevinoj mladezi koja bi da radi !!!
Neka vala i jesu se nafurali bili da su oni neka svjetska zemlja, bogata, zemlja meda i mlijeka. Svako ko tako misli zasluzuje da mu dodju cigani i zapale mu tu zemlju.
Dragi balkanci, kada bi se malo ugledali na ovo gore ljude koji su izašli na demonstracije, svima bi nam bilo bolje !!! :) !
Balkanci*.
...Tito, nemoj 'ljeba ti da pale ove napucane "dvojke" :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve audie pogotovo bakirov staro za novo, zlatne kašike i briljantni prsten , kao i tajkuna. Nema DRUGOG LIJEKA OD LAŽOVA DOK MI UMIREMO.
goveda ako im se ne svidja drzava i poredak nek se vrate u svoje bolje zemlje (Tunis,Alzir,Uganda,Ruanda Ku*canda...)
Burn babe, burn !
...kako bi moju Dalaru 'ladno zaobAšli :))
Ma đeće ladu, to je ipak antikvitet :))))
...zmaja od toljatigrada ne diraj :))
PRIKAŽI ODGOVORE (19)