Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heinz Christian Strache ist ein arschloch!!!
Nisi ti zdrav izgleda,preporucujem ti sedam dana odlaska u planine,sam i da se udaris u celo i dobro razmislis sta ti je ciniti dalje u tvom bijednom zivotu.I prvi si poceo lupati thumbs down,slobodno ja nisam zbog lajkova ovdje..I nije Smucalo,ne prozivaj covjeka..
Pro smrdska desnica...drecksschweine
'Por-smrdska desnica'?
...pa naravno..."uljuđena" desnica nemere disat bez wiener waltza...građani smo, ipak, j­ebiga...
mislim da nisi shvatio....ovdje su desnicari imali svoj bal a napali su ih extremni ljevicari....oni su i uhapseni...inace je poznato da je extremna ljevica puno fundamentalnija i radikalnija od desnice....komunisti su naprimjer redovno streljali svoje clanove koji toliko ljevo zastrane jer tad ljudi nemogu rezonski da razmisljaju
bez obzira ko bio u pravu izmedju desnicara i ljevicara, @andricgrad je napisao istinu. zadesio sam se u becu juce, i oni koji su pravili probleme su ljevicari koji su protestvovali protiv desnicarskog okupljanja, a ne obrnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)