Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ne vjerujes da su pe.de.ri usvim sferama zivota...lagumdzija, ce.ri.c...
ovdje se vidi ko ima mozak a ne kliker kao ampak vikiliks je projekt cia-e da bi se odavanjem bezznacajnih tajni doslo do vecih ciljeva,isto kao sto je u medicini vakcinsanje tj ubacivanje oslabljenih virusa u organizam da se steknu antitijela,a usput i da se pederi predstave kao nezaobilazni i vazni clanovi drustva koji se nalaze u svim sferama zivota danas U principu nikad im nevjerujem
to su ta ljudska prava i demokratija...
Kakva je to zemlja sa 2 miliona zatvorenika. Šta je mogao otkriti značajno što što se već javnost zna ili pretpostavlja. Da Obama podržava Izrael???