Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitam se ko stoji iza jos jednog zloicina prema muslimanima
ja bih patentirao najnoviju teoriju ... "otkačila" se ruska raketa i pala među demonstrante ... evo svi ste mi svjedoci da sam se toga prvi sjewtio
Čovjek je prije više od mjesec dana sve pogodio: http://www.hrt.hr/299480/vijesti/dizdarevic-europa-se-raspada-a-isil-nije-iznenaenje
ahahaahaa, opet ce sve se zna pa ko kome pripada od tih sekti.... ali šta je cilj ....
PKK se jedini bori protiv IDIL-a, a to ocito Erdoganu smeta. Sigurno ce Turska policija uskoro povezati HDP s ovim napadim, te ih zabraniti. Erdoganu je glavni politicki cilj postat sulta.
jedino ko se bori protiv asad i idila i sekti je sirijska opozicija i turska-koja se bori i protiv ter.pkk injenih krila ali i idila ..... turska ima preko dva miliona sirijskih izbjeglica duže vrijeme i oni ih drže i hrane, i nikad nisu niko od njih napravili ter.akt - dok pkk jeste ...gnusno je to što se lažno optužuje turska a istina sasvim druga ..
@111tayson http://sendika4.org/2015/10/6-massacres-523-deaths-0-resignations-and-always-a-press-blackout-whos-the-murderer/ Informisi se malo prije nego sto pocnes blebetat. Turska vojska ubija i muci kurde godinama. Situacija je eskalirala, jer se Erdogan boji da AKP ne izgubi vlast, pa se pocne istrazivati kako su se bogatili negovi prijatelji, povezanost Turske sa IDIL-om. Erdogan je pocistio policiju i sudstvo od nepodobnih kadrova, neposlusne novinare je zatvorio ili protjero, svaki gradjanin turske koji napise na twiteru ili facebooku nesto sto nije uskladu sa vladajucom ideologijom biva zatvoren. Ako to nije diktatura ja ne znam ata je.
..šta veli ovaj, kurdi izveli napad na prokurdske aktiviste? ...ma nemoj mi reć.
nisu samo kurdi poginuli
PKK-u je kao i IDIL-u u interesu samo haos...očita je želja da se destabilizira Turska.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)