Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar se ne borote protiv onog otpada ISIS-a, ili kako se vec zovu? Kompletni mi se covjecanstvo zgadilo. Svi su ista govna. Svi samo svoj interes gledaju.
A onda je Davatoglu rekao "ariba ariba" i brzinom svjetlosti odjurio u fabriku sira i svim novinarima dao po parce Ementalera. Neobicni dogadjaj su zabiljezile brojne televizijske kamere https://www.youtube.com/watch?v=zOvyRjVQLjE
PPK na aparatima!
jel meni ne učita stranicu do kraja, ili je ovo vijest od svega par rečenica?
Samo rokaj Ahmete!!!
Ali evo pitanja: ZASTO?!?!?! Zasto ih napadateeee!?!?!? Moze li mi to neko objasniti!!?! Odakle ovo odjednom dode?!ß1
Zato sto je ubijeno 30 tak turaka neki dan. I ja ga podrzavam!
Anti.klix svejedno turska pokusava zastititi svoju zemlju i svoj narod. I nemas ti sta govoriti kurdi ovi oni ...
Ja ovdje nako
Da su Muslimani poslušali Miloševića i položili oružje danas bi živjeli u Srbiji.
Tvoj problem je što ne razlikuješ Muslimane i boosnje. Bosanski Muslimani su državotvorni narod koji je ravnopravno učestvovao u stvaranju Jugoslavije. Boosnje su pristaše pokreta koji je imao radikalne ideje napisane u Deklaraciji.
SANU djeluje u Sarajevu preko svog predsjednika Dobrice a njegove ideje se realizuju odmah po tom u HolidayInn-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mir s vama.
Hajd iskreno... Da se pojavi neka teroristicka organizacija na Balkanu koja svima prijeti, bi li se Bosnjaci i Srbi udruzili protiv nje? Zasto se Kurdi i Turci ne udruze protiv ISIL-a, da nemaju dva problema odjednom?