Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baketa se pojede oni ga preskočili
Dolazi kod brace ..Osmanli Torunu..
Dolazi deda da vidi kako su mu unuci, krv nije voda.
takozvani bosnjaci ili bolje da kazem "Wanna be turci" bili i ostali ljubomorni i prokleti dusmani.. prandjedi prodali vjeru i naciju za parce hleba. da vas nije stid i sramota?! Svako ko se vrati korjenima je pametan i nece da zivi u lazima u nekoj izmisljenjoj naciji.
Sta ima kod tebe?:)Imal se za kahve?:))umri u bijedi..to ti zelim ua 2016:))ahhh neee..pa ti garant u Sarajevo silazis da zaradis koji donar...haha..
pascad POTURCENA na aparatima dolazi turcin u Srbiju da moli Vucica da prica sa Carom u Moskvi. usrali se turci. mislili su da ce im Amerika stat na stranu protiv Rusije! Ali nista od toga nema. sad se moraju turci ulizat Vucicu. turska stoji pred gradjanskog rata! Puna podrska Kurdima!
Pa naravno, krv nije voda. Ko će kome pomoći ako ne svoj svome.
Dolazi da malo podmiti Vlahe. Trehnuće kum kesom, duboka je
Dosao posjetiti rodbinu :)
@dobroje Ma tesko bgm..al neka se rodbina posjecuje, podrzavam :)
dolazi govnno terotisticko! vucko bi ga najradze u potocarima smestijo ali to ce Putin sredit! turci gotovi ste! turska je pocela da gori! Puna podrska Kurdima!!!
tako su tvoja Mama sestra i baka primale od 92 - 95 najprije od nas pa onda od unprofora xaxaxaxa
Jos da naucis pravopis i super:)procitaj nesto...nije na odmet;)sretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O Srbi došo vam sultan