Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Egipat i Q. Turci ako hoce mogu ih za 6 sahati komplet sahraniti i zabosti crveni bajrak sa polumjesecom na sred Qaira! Za Grcku recimo ne bi trebalo vise od 3 sahata, za Srbiju od momenta kad se iskrcaju na srpsko tlo sahat i po ..itd... PS> Hrvatsku turci nikada ne bi napali odkako su otkrili da su genetska braca tj hrvati/avari su turani ali katolici..
take 10$ no ***sit free POKER770 use this link http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
Licemjeri.
Davutoglu = Davud-david, oglu-sin. Davidović, reklo bi se.
Oj doktore Davide tebi mnogi zavide Duga kosa duga brada 'će neko da na strada Mislili su da se Rašo krije po šumama gore Romanije obiđoše polovinu svijeta al' se Rašo Batajnicom šeta
Pa nemoj se sramotiti. Stranac bolje poznaje značenje turskog jezika od tebe.
Ma to ti je ljubav !
Ko ih je naoruzavao kada im je bilo najteze? Dok ste se vi uvlacili amerima u vrijeme Hladnog rata, Egipcani su svim silama pokusavali se rijesiti glavnog problema na ovoj planeti Izraela. Dok ste vi dopustili postavljanje raketa na vasu teritoriju uperene u Sovjetski Savez egiptaski vojnici su ginuli kada su prelazili preko Sinaja!
O cemu to ti?! Da su egipcani htjeli da se rijese Izraela, danas izraela ne bi ni bilo. Sva ti je frka i poroblem danas u Egiptu sto su dosli ljudi na vlast koji mozda i hoce da se rijese Izraela.
Nemate vi pojma o bliskom istoku. Pitajte palstince ko ih je ubijao po kampovima, izraelcni nisu sigurno. Naravno, ako budu smjeli govoriti odgovorice vam. Jer se to jos cuva u tajnosti. Jos je sve svjeze i dzelati drze u svojim rukama poluge vlasti.
J,EBO VAS SVE ONAJ MANIJAK I SUGAVA DJUKELA HOMEINI.DABOGDA SE MEDJUSOBNO ISTRJEBILI POGANI JEDNA,GRESKO EVOLUCIJE.
komentar za Ginisa e balo balavi
Ovome svak' prijatelj. Masala.