Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda jedna stotina hiljada ljudi, ne nekoliko
su vas da se umijesate u rat u siriji koji ce se zavrsiti formiranjem kurdske autonomije u siriji i iraku a onda...
Nesto ni iz bliza nisi bio ukljucen u pomoc BIH u proteklom ratu,kao sada sto si ukljucen u pomoci zapadu......Lako je pomagati jake,treba pomoci slabog...
realista da nisi glup , mozda bi sta i skonto...
\'\'Ko o cemu k.u.r.v.a o postenju\'\' Neka mi Turska ne drzi predavanja o ratovima i zrtvama kada je ona najveci Svjetski haraclija,masovni ubica nevinog naroda vec sest vijekova. Tursku bi trebalo iskljuciti iz Organizacije UN,jer ona to nije nicim zasluzila. Ostaci njene torture,njenih dupelizaca u BiH su Bosnu rasturili za vijek vijekova.I danas je Bosanskim Poturicama Turska uzor u svemu mjesto da se stide svog poturcenjastva.