Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj. To su monstrumi i treba da nestanu sa planete.
biti musliman ne znaci samo reci ja sam musliman....Na kraju krajeva sta god da se desava krscani i pravoslavci su 1000000% veca sranja pravili...Dosta je samo spomenuti hirosimu i nagasaki,bosnu,1 SV rat,2 SV rat....Ovi su za krstase mala djeca
mislio sam reci pravoslavci
Čovjek bilo koje religije ako ubije nevina čovjeka je zločinac.. i to je poenta, a sad to musliman nemusliman, Islam ne islam, ovo ono, ma to treba gledati u potpuno drugom kontekstu, zlikovac je zlikovac i to niko ne odobrava... to nema veze s vjerom. Jebiga nemože me niko ubijediti, da je moj komšo Avdo njakav terorista, ili Azem, taj mrava neće da zgazi, veli i to je Božije stvorenje... Fakat treba stati na loptu i reći ono što svi osjećamo i znamo... Zločin je zločin i zločince treba kazniti i sve to razvaliti ako se neko zaklanja iza Islama ili bilo koje druge vjere i smišlja kako da druge o jadu zabavi... Čuj šehid je onaj koji se raznese u tržnom centru i pobije 200 nevinih ljudi ili đihadista je onaj koji zakolje nevina čovjeka pred TV kamerama i pri tom histerično i manijakalno reve Allah u ekber... Ma sikter.
ma na ovom se svijetu vise nezna ko je vjernik ko nije, ko je zlocinac ko zrtva. da ovi ne diraju muslimane ne bi ni oni njih helem idem zapaliti :)
davide... oplodi me i daj mi britansko drzavljanstvo
Ako su oni monstrumi sta ste onda vi britanci
slazem se
1. musliman mora biti osunjećen -- to je nedvojben znak vjere; 2. kad hodža kaže da jesi, onda nema šest-pet -- jesi! 3. kad cameron, britanska lopina počne dvojbe nama bošnjanima prosipati, znači da definitivno nešto ne štima...
Bravo David Cameron glasacu za tebe sad na izborima :D
Ovo je brutalno, ali isto je Izrael radio djeci Gaze nije klao ali smrt je smrt pa niko nije koalicije pravio i kralj Saudije nije drzo govore.Demilitarizacija planete.
Naravno da nisu muslimani.
I TI SI CAMERON ISTI KAO OVI BOLESNICI ISLIOVCI GORIT CETE U DZEHENEMU
Potpisujem komentar od "Sagitariusa". treba stat na loptu i zapitat se da li opravdavamo, da li podrzavamo, osudjujemo ili ne osudjujemo zlocince.
treba i njega pogubit
http://govoruleme.com/isis-je-neprijatelj-islama/
Evo koga zanima vise, dokumentarac : https://news.vice.com/video/the-islamic-state-part-1 Novinar, ili vise njih, idu s ovim teroristima ili kako ih vec zovete, obilaze sve redom, od baze do njihovih okupljanja, sve im pokazuju, jos nisam cuo da su ih zaklali
Doqurčili ste i vi i oni.