Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh, onda ste vi slijepi ili zivite mozda u KPH ili u nekoj drugoj metropoli gdje je vece koncentracija stranaca i onda se to i ne primjecuje toliko. Ili ste dosli ovamo prije 17 godina pa ste se srodili sa sredinom (asimilirali). Ne znam, mogo` bi diskutovati na ovu temu satima i pisati, al to je sve uprazno... Neka neko otvori temu na forumu, pa cemo fino ispocetka... :)
Kad bi tv bila mjerodavna kako je kome u kojoj zemlji...kad bi samo neko citao sta se pise po vasim novinama, sta se prica na tv, rekao bi, ovi se kolju svaki dan, vise niko ni prezivio nije!!! Tv i mediji, to su senzacije, price, cesto i neistinite, u neke dnevno politicke svrhe, politicku kampanju, svasta tu ima. Nije vijest kad pas ujede covjeka, ali je vijest kad covjek ujede psa. Garantujem zivotom da velika vecina nisu u ludilu rasisti niti da mrze nekog, cak imaju daleko ispravnije poglede na zivot i svijet nego svi mi sa Balkana!!!
kako mozes lupetati tako??? Nesto sto apsolutno nije tacno??? Sta radis ti, kreces li se medju ljudima, radis li negdje i jesi li ikad osjetio diskriminaciju? Ako jesi, imas mjesto gdje to mozes prijaviti i zaliti se!!! Svakako da i sam moras doprinjeti necim. Meni, recimo, kazu: \"Kamo srece da su svi stranci kao ti, nikada niko ne bi imao ruzne rijeci za njih\"!!! Radi, uci, gledaj svoja posla, ponasaj se normalno i niko ti nikada ruznu rijec nece reci niti te krivo pogledati!!! Sto nema komsijskih kafa, toga nema ni kod nas u vecim sredinama, nema se vremena, a ima druzenja na drugim mjestima. Sto ne volim kad je neko nezahvalan i bezobrazan, u sustini, svi ti koji su dosli, znaju vrlo dobro da im je bolje nego tamo odakle su dosli, u njihovim zemljama gdje su diskriminisani samo sto su rodjeni, a i prije toga!!! Najelo se i napilo, pa pobjesnilo!!! Uostalom, mozes samo u svoje ime, ima vise onih koji se ne osjecaju ni sekunde diskriminisani!!!
Malo prpa kad se počnu bojkotovati danski proizvodi
Sto manje muslimana u Danskoj, to bolji odnosi sa muslimanskim svijetom!
Danci su mozda najveci rasisti na svijetu. Mrze sve sto je strano. Sad lafo hoce mir, a svaki dan na televiziji propaganda protiv muslimana i drugih i drugacijih. Nisi u stanju vise nista normalno na tv-u pogledat, non stop je propaganda protiv drugih. Ono ko u ratu propaganda Srne i srbijanske televizije. Blizu toga. Nista konstruktivno, samo izmisljaju i nek se prica o tome, da narod zna za koga ce opet i opet glasat...
U znak dobre volje neka Danska primi jos barem 500000 muslimanske sirotinje
ako je ovako obucen izasla pred arape i pakistance ponovo ce biti demonstarcije protiv danske
Šteta, kvalitetna treba s malim dojkama ....ccc