Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu se odlučiti koji je kandidat lošiji
@Okrutan Na šta ste spali, pored Rusije i Srbije da se u Ameriku uzdate. HAHAHAHA.....Popušila Srbija i Rusija u pokušaju pa možda može mrska Amerika
@Okrutan još malo i bićete odjebani zakonom o javnim glasilima kojim bolesnici neće imat mogućnost da se iživljavaju po kojekakvim forumima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta ti je američka propaganda i lobi, drugi kandidati se i ne spominju
Koja je svrha da se sada spominju? Prije primarnih izbora su ih spominjali isto kao i ove.
@fascist2 koga bolan? hahahah
Ova Bisera Turkovic, bivsa ambasadorica BiH u SAD-u, koja kaze da bi Amerika sa Trumpom na celu pocela da bude agresivna prema drugim zemljama, treba da vrati svoju diplomu i da ponovo pohadza nastavu politickih nauka ili bar istoriju SAD-a. Amerika je skoro od kako postoji agresivna prema drugim drzavama gdje got imaju svoj nos i interes umjesan. Amerika je umjesana u svaki sukob u Svijetu a direktno su smakinjali i instalirali rezime pocev od J.Amerike, Dalekog i Bliskog Istoka, Afrike itd..
svakako smo na***ali...
Ne znam zasto ljudi gube vrijeme oko toga ko je bolji kandidat. ko god da pobijedi bice isto. Postoji nesto sto se zove kogres/vlasnici Amerike.
Alija Izetbegovic
Zanimljivo.... https://www.youtube.com/watch?v=0AAg1RcRGwU
Jbg koliko sam na ovim Klixu,bio ubjedzen da je Rusija najmoćnija..😂
poslije izbora zajedno na odmor pa se tamo dobro medzuse iz....te
Sine moj zabij im oboma, nit ce mi posao naci Trump ni Klintonova, a vi se raspravljajte do sutra.
Ako ovi naši skontaju kako se dobro može muljat sa ovim elektorima ima odma da ih uvedu. A onda smo tek naj....li
Al nesto ne stima u tekstu. Pise Hilari je zena 42 predsjednika SAD-a, a sad se bira 58 predsjednik SAD-a. Kako je moguce da je 15 predsjednika proslo od toga kada je Bil bio predsjednik SAD-a? Kada se uzme u obzir da su Obama I Bush vladali po 8 godina tj ukupno 16 godina njih dvojica.
Donny do pobjede,ovu kokos tako i onako financiraju katarci i saudijci...Dizi zid Donalde!
nek je Memic pobijedio...ostalo cemo lako....
hebem i ovom i onoj svastike.ne zna se ko je gori.
Bez obzira koliko se losih poteza moze pripisati Klintonovoj,za Trumpa moze glasati i podrzavati ga samo teski bolesnik ...Taj covjek je za psihijatrijsku ustanovu a ne za predsjednicko mjesto....
ja sam cuo da svi Fikretovi tamo, a ima ih mali milion, glasaju za trumpa.. fikret im naredio.. imal ovih amerikanaca sa terena da to potvrde..
....do 4 ujutro!!! Bogtemazo naebo sam