Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"i najavljuju da će, ako zemlja napusti EU, ponovo aktivirati pitanje referenduma o napuštanju EU", klixe, valjda Ujedinjenog kraljevstva.
@ana.holuja.2 mi cemo do tad imati svoju EU
Dabogda vas Island izbacio
I normalno ljudi Ce obaviti popis i sljedeća tri dana objaviti rezultate a ne ko ovi naši radili popis stanovništva prije godinu dana nigdje rezultata
VB se nikad nije ni osijećala dijelom evrope, vazda su imali svoju politiku i vodili rivalske bitke sa njemačkom i francuskom oko uloge vođe, ostanak EU je bio samo ekonomski važno za njh al ne i politički. Međutim nikad nisu dorasli recimo jednoj njemačkoj da budu ispred njih, i to je jedan od razlog što žele da napuste EU (ko je vođa EU ima najbolje povalstice ekonomske), pogotovo što su Njemačka i Francuska razvile zadnju deceniju odlične odnose i malo izigonorisali VB ekonosmki i politički.
Zadnja recenica je greska. Ne o napustanju EU vec Velike Britanije.
Blefiraju jer hoće hoš povlastica u okiviru EU. Taman i da se izglasa izlazak, lažirat će se rezultati i neće izaći iz Unije.
Ostat ce, mislim vise imaju koristi u eu. Pa tako da ostaju makar morali dopisivat glasove
Још две године то слободе мог народа и Наше Отаџбине :)
youtube.com/watch?v=zpoPQfTE4cs
taman da mi udjemo, srtan put dabogda vas neki tektonski poremecaj pored kube pozicionirao, inshallah i god speed
Dabogda se unija raspala.
bit će tijesan brinsajd, a čitav igrokaz je proveden u cilju dobijanja još većih povlastica u okviru eu.
Sve sto ima pocetak mora da ima i kraj.
Pa tako i EU
samo je bosna vječna!
ostaje britanija...kladim se u 100 €...ovo je samo igrokaz za budale
u uniji svi gube svoju osobnost...nek' englezi ostanu englezi...glasam za izlazak...nisu ni sveđani u uniji, nisu uzeli euro, pa im ništa ne fali
hahaha cuj svedjani nisu u EU !?!? hhahahahahaah http://europa.eu/about-eu/countries/member-countries/ evo pa ih napamet nauci da se ne provaljujes !!
u pravu si...mislio sam na norvešku@feluga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ćemo vidjeti jal židovi drže i britanske medije
Nisam znao da i oni imaju srpskih politicara???