Sljedeće sedmice biraju papu
0
Danas prvo okupljanje kardinala u Vatikanu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BACITI ATOMSKU BOMBU NA TO LEGLO DEMONA-ILUMINATA NA ČIJE ČELO ĆE BITI OPET POSTAVLJEN SOTONA SAMO U DRUGOM LJUDSKOM OBLIČJU... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
Sljedeća vijest,Papa imo proljev i žestoko gnojenje iz čireva na guzici.
Puljica za papu!!!
-Crni papa,beli dim, rumba,rumba ,rumba Rim, a sta Bosna ima s tim, nije papa Poturcin.-
Ako izaberu cnca za papu svi ce se Hrvati sa katolicanstva vratiti na pravoslavlje. I onda ce Beograd biti glavni grad Hrvatske ;-)
Dobio sam znak sa neba , jedan kardinal ce postati papa !
...i još crnac...
Sve po redu i obicaju ,neka bude kako je odredjeno !
možda Papa bude Bošnjak katoličke vjere hahahahahahahaha
trazi se bijeli ciganin bosnjak mosnjacke vjeroispovjesti koji je dana 24 02 2013 imao sexualni odnos sa psom na parkingu u istocnom sarajevu!!isti se moli da se javi radi odredivanja alimentacije te preuzimanja odgovornosti za nemoralni cin! sifra to je bila ljubav na prvi pogled
-Bosno moja crno ti se pusi, svakom k.u.r.c.u pala si za usi, il' ga pusi ili k.u.r.c.u sviraj, ili novo rukovodstvo biraj-
-Trenutno imamo 16 zastupnika, kazao je vidno utučeni Čaušević, ne sluteći da će mu koji minut kasnije leđa okrenuti i BPS. Uglavnom, svi prijedlozi koje su SDP i Čauševića vlada uputili na Skupštinu imali su tek nedovoljnih 14 glasova. Nakon što je postalo jasno da nova većina funcioniše, šef Kluba SDA Senad Alić i zavnično je najavio podnošenje inicijative za izgkasavanje nepovjerenja Vladi.
Znaci kad papu izaberu-bijela pusiona kada papu ne izaberu-crna pusiona, zato rajo spremite bijeli malmoro za izbor pape.
sve je to iluzija!