"Narodni praznik"
1
Danas je 1. april, Dan šale
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel me ovo neko z.a.j.b.a.v.a ili fakat snijeg pada napolju
RS je nezavisna država!!! A P R I L I L I ha ha ha ha dudite da četalji
I bog ima smisla za humor vidi snijega :)
Barcelona će osvojiti Špansko prvenstvo ove sezone !
ne bih o politici, stvarno me ne interesuje, nit mi smeta sto neko zeli ili ne zeli nezavisnost ali ti si covjece operisan od smisla za humor totalno :D a za poeziju - upravo imas stil za guslara :D stvarno se provaljujes tim pokusajima :D
EKSKLUZIVNO: BiH će od 1. aprila 2014 godine i zvanično postati nova članica EU.
EKSKLUZIVNO: BiH će od 1. aprila 2014 i zvanično postati nova članica EU.
Ko si ti da pricas sta je haram a sta nije ??
\"Od najgorih vrsta laži jeste laž u šali. Neki ljudi misle da im je dozvoljena laž ako je u šali, i to je onaj isti izgovor koji se koristi kod (APRILSKE ŠALE), a to je greška i nema osnove u šerijatu. Laž i laganje je haram, bilo to u šali ili ne.\"
a zbog cega ste postavili sliku Mileta Dodika i njegovog maloljetnog sina?
@multietnićar Nauči razlikovati ć i č, pa se onda javi!
Dzeko u Realu, Higuain u Cityu :D
Danas podjela zlatnih kasika na 24 posto BiH. Potrebno se samo javiti u najblize boracko udruzenje i ponijeti licnu kartu.
Muslimani se danas ne smiju šaliti jer je na ovaj dan ismijavan Poslanik!
Kako Hrvati kazu Aprililli? Travanjijijiji
Ekskluzivno: Salihović potpisao za Man. United http://bhfudbal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=3623%3Aekskluzivno-sejad-salihovi-potpisao-za-man-utd&cat