Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno smo mi sadaka drzava, vidi li ova drzava sta turska radi, sta japan radi, kod nas je bitno pokrast donacije.
šta rade? logicno da ce pokrpiti štetu nakon napada, to je prometan aerodrom.
malo je turska razvijenija.. imaju vise traktora u upotrebi.
Bravo, to je drzava..Ne dajte se Turci..
bravo, iznijeli tri metle i dizalicu.. to je država.
cuj to drzava - eh moj ti koliki si ti turkofilski seljak. Cuj to je drzava - a to sto je za sve Erdogan kriv to nista, jel? to sto su pustili da udju u aerodrom ZNAJUCI da je Turska meta atentata, to nista? Ovo se u Izraelu nikad ne bi desilo, npr. I to na Ataturku imaju detektore i na ulazu, kao u Americi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sila je to, mi dobili donaciju za Žičaru na Trebeviću pa je proslijedili u Olovo, šta će nam to čekat ćemo neki drugi rat ili prirodnu katastrofu da se 2x uvaljujumo u isti projekat
Kod nas bi Nefic rekao da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca
Nema razloga za paniku, teroristicki napadi se desavaju svuda po svijetu
Kod nas bi to bilo jedno obecanje pred izbore, pa druge izbore i tako...
Bravo Turci, ovako se to radi. Noc nakon tragedije odmah da se to popravi. Samo jako!
bilo bi bolje da se dogovore sa Kurdima i da ne podrzavaju prvo a onda, kad ih Ameri i Rusi naribaju, prekinu podrzavati IDIL. U zivotu je bolje sprijeciti nego lijeciti, zapamti.
E što ne mogu ovog obrtanja teza, čuj sad Erdogan kriv zato što su teroristi uzeli na metu Tursku. A još gore ove kratkovide da ne kažem šta, kao nije gotov uviđaj ovo ono, pa ljudi svaka minuta blokade tog aerodroma košta puno. I na kraju ko kaže da su to bili ISIL-ovci, to što su oni preuzeli ogovornost ništa ne znači, to može organizovati bilo čija tajna služba a ISIL-ovci ionako reklamiraju sebe gdje god stignu, tako da im ovo dođe džabna reklama.
Mi bi dobili donacije EU za obnovu, pare bi uzeli sebi, a ostavili kako je bilo da bude "spomenik" na sjecanje
nadam se da ste ostatke raznešenih vehabija pomeli i bacili u more ajkulama, vrlo brzo će ih ajkule pretvoriti u goovna
oćemo i mi u nato, da malo ubijamo i gineml širom svijeta, plaćamo stotine miliona godišnje, ali da budemo bezbjedni kao belgija, francuska i turska.
u životu mrzim tri stvari: nabrajanje, komentarisanje na internetu i ironiju :)
to je to!
Tako je. Prije nego se izvrši uviđaj sve dokaze sklonite.