Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo imali tunel ispod aerodromske piste koji je spajao dva kontinenta.
Nadaleko poznat turski kvalitet
Možeš mislit kako će nama sklepat ovaj autoput i tunele, kad sebi ovako naprave :) Sreća da su im naši podizvođači.
haj nek je ruski kvalitet neupitan,rusi su stvarno napredan narod,samo kad im pogledas one gradove na TV-u to ti sve govori.Usput mislim da je ovo sabotaza prokletih zidova!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bar je struja dosla nakon 3 minute A kod nas u BiH vodovodu ce biti struja iskljucena u centru sarajeva struje nestane pa ne dodje za 4 5 sati.
Vezirac, tako je kad graničiš sa srbima
Ako dva minuta nije bilo struje, kao da je nije bilo cijeli dan....
Pa sunce mu garavo, jel nemaju neki rezervni izvor struje za to?
ma Turci znaju praviti ćuprijice i čerpić,nije za njih ništa drugo.
Pustinjaci, ali su barem pametniji od nas!
kakva pustinja,gdje ima u turskoj pustinja??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moja tetka zivi u tuskoj, ovo nije istina.
Jel mlada tetka ?može li se nategnut?
Evo ga, jos jedno dijete otkriveno, koliko vas ima?
to je taj turski napredak hahaha
ferida rospjo znam da hos dami otmes momka eeee nes moci svi znadu daje preko tebe preso citav dzemat prnem ti unos
Tunel "Marmaray", koji je dio šireg transportnog projekta vrijednog četiri milijarde dolara, povezuje Crno more sa Mramornim na dubini od preko 55 metara i najdublji je podzemni željeznički tunel takve vrste u svijetu. Prvo, kako to tunel spaja dva mora - Crno i Mramorno!? Drugo, tunel cijelom duzinom ide ispod Mramornog mora!
Pa kada tako pametno znate kritikovati....... bilo bi pametnije da kritikujete našu bh blast bolje reći federalnu koja u proteklih 20 godina bolje reći nije napravila ni dobrih 10 kilometar auto puta a o ovakim projektima kao što je turski tunel.. nažalost moćemo u Bih samo da sanjamo...... i da stvar bude još pogubnija za federaciju njene zvaničnike naročito prijašnje garniture na vlasti RS je izgradila nekoliko desetina kilometara jako kvalitetnog autoputa i inače saobraćajnica dok u Federaciji nažalost do zadnjih godinu dvije nismo imali ni pedlja da nečem valja. Pa šta da onda kažemo i imamo li uopšte pravo šta reći Turcima koji grade i izdižu svoju zemlju u svjetkim okvirima... a mi možemo u drušvo slavnih i bogatih kao što su Somalija, Nepal, Bangledeš i Burkina Faso......
"U vozu je bilo najmanje 1.400 ljudi, što je maksimalni kapacitet" - uzivam u ovim kontradiktornim recenicama.
Ja sam mislila da uzivas u drugim stvarima :)
ni to nije iskljuceno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma dobro je živi su ....Turska kvaliteta ili Ruska tehnologija......ma svijet je siguran
Buxaxaxaxaxaxaax. Velika Otomanska Turska. Fuj
Pita moli vodite te me iz ovog mraka
dddd