Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ih je 19...
eh taj cuveni 2-gi amandman!
Ja se bojim da je ovo namještaljka kako bi nastavili sa oduzimanjem prava građanima. Previše dokaza ima da bi to bili neki teroristi. Jel iko od vas čuo za CISPA-u? Eh. To je zakon po kojem ti poslodavac u americi ima pravo tražiti psw od facebook-a, a ako mu ne daš ima pravo da ti da otkaz. To je isto tako zakon koji nalaže da ako se budeš makar šalio o tome da napraviš zavjeru na državu, i ako to nadležni organi vide ( a vidjet će ), ode ti na doživotnu robiju... Jebem ti Ameriku.... ameriku*
da nisu čečeni opet,il Bošnje možda? ne brinite i nama će nešto podvaliti već,samo je pitanje vremena
Neko im je yebo maajku
"Eto, tako Gospodar tvoj kažnjava kad kažnjava sela i gradove koji su nasilje činili. Kažnjavanje Njegovo je zaista bolno i strašno." (Suretu Hud: 102) (Buharija) “Uistinu! Allah ne čini zulm ljudima nimalo, nego ljudi sami sebi čine zulm.” (Prijevod značenja sura Junus, 44 ajet) “Nismo im nepravedni bili, oni su sami sebi nepravdu nanijeli.” (Prijevod značenja sura Az-Zuhruf, 76 ajet)
iz koje si ti pećine izašao? *** te allah da te ***, papčino jedna kad preko njega pokušavaš da opravdaš svaku nesreću koja se desi u Americi, i *** te Iran koji te za tu istu mržnju finansira, papčino, mjesto ti je u Guantanamu, ili u nekom zatvoru u Izraelu, ili u najboljem slučaju u šumi da malo dođeš pameti, skote, vi vjernici ste uzrok svakog zla na ovoj planeti, treba vas protjerati u svemir mater vam *** retardiranu.
bravo maharadza, a ove poput fuj2013 ce Allah da kazni ko sto kaznjava one komunjare iz Tuzle svake sedmice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekome pretis lonac zagorio pa se iznervirao ?