Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrane ga kurcevim glavama, zato je srba tako pametan
Nije ovaj Ahmedinedžad lud, zna dobro da se niko neće usuditi napasti zemlju za koju se zna ili sumnja da posjeduje nuklearno oružje. Da je tako eto primjera S.Koreje.
Ti si mnogo neki pametan govornik-sve znas i tako si siguran u sebe. Cime li te hrane?
Mislim da od jedinstvenog fronta muslimana protiv americko-izraelske koalicije nema nista,to je samo pusta tlapnja.Pogledajte samo ko se uvlaci Amerima u dupe,cijeli arapski bliski istok(Saud.Arabija,Oman,Jordan( izuzev Jemena I Sirije), te Africki arapi na celu sa Egiptom (izuzev Libije)tesko ce tu Izrael i Sad naci iole dostojnog protivnika...Iran ce ostati sam na vjetrometini...nazalost.....
Cijeli svijet zna, pa tako i Ahmedinedžad, da ce ova Izrelska fašistička mašinerija napasti Iran. Ali ima nešto što Ahmedinedžad poznaje a Izraleko-Američka koalicija ne. A to je sigurna pobjeda muslimana u ovome ratu, koji se vjerovali ili ne najavljiva preko 1400 godina. Rat nije samo Izrael-Iran, već u suštini Izrelskoamerička koalicija protiv cijelog islamskog svijeta. Za neke je ova priča čista bajka, međutim svi namo za pravu snagu muslimana u ovakvim vemenima (bosna). Teško onima koji se priklone pogrešnoj strani.
Kosovo je srce Srbije.
Iranci samo sjede i cekaju da budu bombardovani, ali malo sutra. Da su nesto mogli, uradili bi to jos prije 30 godina kada su porazeni i naglavacke izbaceni iz Irana. Iran je toliko napredovao da se vise ni jedna zemlja ne usudjuje napasti ga, jer bi joj to znacilo propast.
Iran nece odustati, jer ima pravo posjedovati sve sto imaju drugi,no Izrael ce ga preventivno bombardirati to je sigurno ,uz blagosov Amerike.
Srba : vec si preobracen, poceo si da vjerujes u Allaha cim pises velikim slovom Njegovo ime. Ne sikiraj se slobodno pridji nam prihvatit cemo te kao svog samo spomeni Njegovo ime. :)
Srbija je prva od svih zemalja u Evropi bila \"Jews Free\", a sada se potomci istih tih uvlace u dupe Izraelu. Da se nista nije promijenilo od Nedica, Ljotica, Cvetkovica, moze se pogledati na primjeru sveca SPC Nikolaja Velimirovica i na tome sta je taj antisemit pisao o Jevrejima i kada je proglasen za sveca.
Srbija je prva od svih zemalja u Evropi bila \"Jews Free\", a sada se potomci istih tih uvlace u dupe Izraelu. Da se nista nije promijenilo od Nedica, Ljotica, Cvetkovica, moze se pogledati na primjeru sveca SPC Nikolaja Velimirovica i na tome sta je taj antisemit pisao o Jevrejima i kada je proglasen za sveca.
kako ce da ih izlupaju Izraelci ,nek im je bog u pomoc
Od Teherana, jos malo nece ostati ni T ! Taman da imaju 5, a ne 2 nuklearne fabrike! Sve to Izrael u jednom napadu unisti svojim vec imajucim nuklearnim bombama, a dovoljno je i najobicnijom raketom, s obzirom da napadaju nuklearne fabrike ! I onda kad na teritoriji Irana eksplodiraju 2 nuklearne fabrike, od Irana nece ostati ni kamen na kamenu... Nece ni Ahmed ni Nedzad :) stici reci ni Allah U...a vec ce biti BUM ! Ne volim Amere, ali oni i nece prvi se pridruziti vec tek kad Izrael obavi primarni napad ! Poslije raspada Iran ce se podjeliti na zone interesa malo Amerima, malo Britancima, zauzvrat za podrsku Izraelu ! Tako to ide... Ahmed i Nedzad nazalost to ne vide i mise da ce moci oni sami pa cak i sa nuklearnom bombom nesto uraditi protiv jos minimum 5 drzava koje isto tako imaju vec odavno nuklearne bombe i koje samo cekaju da se Iran ovako prokurci... I dok Iran bude ispaljivao svoju jednu od dvije bombe, na njega ce letiti minimum 10 istih takvih...
Hocete krvi i pljacke, majku vam fasisticku!
Iran se ne ruga cijelom svijetu vec arogantnim imperijalistickim silama koje tlace cijeli svijet i njihovim propagandnim masinerijama.