Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas sam se bio zabrinuo otkad nije spomenut HOLOKAUST
SRAM TE I STID BILO, Mujke. Tvoj komentar sam govori ko si i kakav si. Fuj!!!
A kakav bi ti Al Capone izgledo da te je nekim slucajem covjek napravio
A kako bi danas izgledala NASA DJECA, djeca Sarajeva i cijele BiH, koju srpski genocidni zlocinci pobise 92-95? Bili bi punoljetni i mnogi od njih bi imali i svoju vlastitu djecu.... VJECNO IH PAMTITI! Saucesce porodicama.
Sta je ba s djecom iz Gaze?
Kakav je ba ovo clanak? Da je prezivjela izgledala bi ovako - vi znate?! C.c.c. prepuno gresaka. Je li to vi ljude placate po napisanom clanku? Mozda je to razlog jada i bijede u tekstovima.... Jadnici, sta ce vam taj novac kad je proklinjan toliko puta...