Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Surovo, brutalno,......ali za primjer svima !
Ma tako je majstori, i kod nas bi trebalo ovako i to na Marin Dvor objesiti i to na duze od 5 sati...
u nas u zatvoru deru pecenje,peku rakiju odlaze kad hoce dolaze kad hoce,yebo banju a vidi ovih,tako se to radi.
imaju godisnji platu regres
udjes u paralament neki koliko ih vec ima,opstine, policiske stanice, sve drzavne ustanove gras pogotovo oni imaju najdeblje vratove,. . nazoves fabriku konopaca jedno mjesec dana prije da pripremi silne omce, i sve ih dobro stegnes i das nekom kuci da im cuva stolicu
GRAS-ovcima ne mozes nabiti omcu oko vrata jer im je vrat deblji od glave od silnih lopovluka ;)
samir1 to si upravu al ima jedan izuzetak teta na otoci,. mrsavija od mene nju cemo postedit
Kod nas bi ovi cuvari u roku od 24 sata dobili otkaz i prijave a provalnik bi bio pusten na slobodu jer je od ranije poznat policiji i nema razloga da ga drze u pritvoru.
kod nas ne bi bilo dovoljno zidova a ni konopaca